Tuesday, September 16, 2008

TRUDNIČKO LJETOVANJE ANE KOKIĆ!



Folk pevačica Ana Kokić, koja je u sedmom mesecu trudnoće, i njen verenik Nikola Rađen koriste poslednje dane leta kako bi se odmorili i pripremili za predstojeću ulogu roditelja. Seksi folkerka i naš poznati vaterpolista dane provode u luksuznom turskom letovalištu Belek. Kako Press saznaje, posle konsultacije sa lekarima koji vode Aninu trudnoću, njih dvoje su u poslednji čas uplatili jednonedeljni odmor u luksuznom hotelu „Spajs end spa", u kome je nedavno boravio i bivši lider radikala Toma Nikolić.
- Ana i Nikola su odlučili da na odmor odu početkom septembra, da bi zbog njene poodmakle trudnoće izbegli velike vrućine - navodi sagovornik Pressa, i dodaje: - Ana je odabrala prelepi hotel „Spajs end spa", jedan od najluksuznijih u Turskoj, a za jednonedeljni odmor budući roditelji su iskeširali 2.000 evra. Zaljubljeni par dane je uglavnom provodio u laganim šetnjama uz more i odmaranju pored hotelskog bazena - zaključuje sagovornik Pressa.
Jedna od najzgodnijh srpskih pevačica trebalo bi da se porodi krajem godine, a pre odlaska na letovanje Ana i Nikola su pomoću ultrazvuka saznali da će dobiti ćerku.
Izvor: Press

No comments: