Wednesday, September 17, 2008

SLAĐANI DELIBAŠIĆ UKRALI AUTOMOBIL!


Slađana Delibašić, poznatija kao Slađa eks-Đogani, ostala je ovih dana bez svog četvorotočkaša! Slađi je, naime, automobil tipa „jaguar“ ukraden u centru Skoplja dok je u restoranu sedela sa prijateljima, kaže izvor blizak pevačici i dodaje:
- Slađa je sedela sa nekoliko prijatelja iz Skoplja, a „jaguar“ je bio propisno parkiran u blizini restorana. Kad je završila s ručkom, Slađana je još neko vreme provela u razgovoru s prijateljima, da bi po izlasku usledio šok - mesto na kom je bio parkiran njen ljubimac bilo je prazno, a od auta ni traga. U prvi mah Slađa je pomislila da ga je odneo „pauk“, ali budući da se propisno parkirala, nije joj trebalo mnogo da shvati da je auto ukraden. Odmah je alarmirala policiju, koja se dala u potragu za autom. Inače, ukradeni automobil Slađa je dobila od bivšeg dečka Nikole Sandulovića. Nikola je nakon raskida tražio da mu bivša devojka vrati „jaguar“ koji joj je poklonio, ali Slađana se oglušila o njegove zahteve, tvrdeći da mu je automobil isplatila, pa je ceo slučaj dobio epilog na sudu. Nepoznato je, međutim, da li se i kako završio ovaj sudski proces budući da je auto pre krađe još bio u Slađaninom vlasništvu. Da li će joj se isti vratiti, ili će na kraju „pripasti“ nekom trećem, ostaje da se vidi.
Kako bismo proverili trenutnu situaciju i da li je auto nekim slučajem pronađen, pozvali smo Slađu i zamolili je za komentar.
- Ne bih uopšte da pričam na tu temu jer ne želim da se o tome piše dok je istraga u toku! Policija je prema mojim saznanjima ušla u trag automobilu i više informacija ću dobiti za nekoliko dana - izričita je bila Delibašićeva.
Izvor: Kurir

No comments: