Wednesday, September 17, 2008

Budva zadržava Madonu!

Presedan: Pop kraljica u Crnoj Gori ostaje da boravi tri dana
Budva zadržava Madonu!
Sigurno se nikada neće saznati šta su to Madoni ponudili budvanski oci, kada je ona pristala da tri dana provede na crnogorskoj rivijeri.

Reč je o velikom presedanu, jer se sa svih dosadašnjih koncerata na aktuelnoj turneji pop kraljica iste noći vraćala za Pariz.

- Ja sam bio na koncertu u Cirihu i znam da je sletela avionom iz Pariza u 15 časova, a već je u 23 časa bila na putu za aerodrom. Kako trenutno stoje stvari, Madonin tim nam je potvrdio da će ona u Budvu doći na dan koncerta, ali će ostati do polaska u Atinu, znači do 27. septembra - otkrio nam je Maksa Ćatović, direktor „Komune“.
Ćatović kaže da će joj se pridružiti cela porodica u Budvi, što je svojevrsna reklama za taj grad.
- Doći će i njena deca, tako da je „Splendid“ spreman za celu tu ludnicu. Posebno kada se zna koliko će Madona tu ostaviti para, jer, kao što je poznato, ona sama snosi troškove smeštaja svoje ekipe - razgovorljiv je Maksa.


Kaže da je i u Cirihu bilo zabranjeno unošenje fotoaparata, ali da je on svojim mobilnim uspeo da usnimi pola koncerta.
- Fotoaparati se neće moći unositi, ali telefoni hoće. To će dati mogućnost da zauvek zabeleže trenutke koncerta Madone, a i da se sami slikaju na Jazu za uspomenu. Očekujem da vidim 50.000 mobilnih telefona u trenutku kada Madona počne svoj koncert. To je normalno i sigurno nećemo to zabranjivati - pojasnio je za „Alo!“ Maksa šta se podrazumeva pod „zabranjeno slikanje i snimanje“.


Osvojite besplatne ulaznice!
Juče smo prvih pet čitalaca obradovali kompletom ulaznica za veliki koncert Madone koji će biti održan 25. septembra na plaži Jaz. „Alo!“ nastavlja sa akcijom, pa ćemo tako sve do subote podeliti ukupno 50 besplatnih ulaznica za spektakl na Jazu. Ako i vi želite da prisustvujete Madoninom koncertu, imate još četiri šanse da osvojite karte. Evo i propozicija: pet čitalaca koji odgovore na pitanje: „Koje godine su se venčali Gaj Riči i Madona?“ dobiće po dve ulaznice. Potrebno je da odgovorite što brže jer ćemo nagraditi one čitaoce koji najbrže pošalju tačne odgovore. SMS-ove šaljite na broj 062/20-00-10. Cena poruke je standardna za mrežu sa koje šaljete SMS. Imena svih srećnih dobitnika objavićemo u ponedeljak, 22. septembra.

No comments: