Thursday, September 25, 2008

Pucnjava na koncertu Ace Lukasa

Bijeljinska policija traga za mladićem N. Č. (18), koji je u subotu pola sata poslije ponoći ispred diskoteke "Dionis" u Dvorovima pucao u radnike koji su prodavali ulaznice, jer nisu htjeli da ga puste bez karte na koncert Ace Lukasa.

U pucnjavi su ranjeni Mile Mijanović (24) i Nenad Ostojić (25), a jedan metak pogodio je u ruku gosta Igora Aničića (20) iz Ugljevika dok je izlazio iz toaleta.

Prema priči očevidaca, do prepirke i vatrenog obračuna došlo je kada je N. Č. počeo da psuje i traži da ga puste u diskoteku bez ulaznice. Radnici nisu uslišili zahtjeve napadača, pa je on iznenada izvadio revolver i počeo Mijanoviću i Ostojiću pucati u noge.

- Onako besan izvadio je pištolj i osuo paljbu na radnike. Tom prilikom, metak je pogodio i jednog gosta diskoteke, koji se tu slučajno zadesio. Ranjeni mladići kolima Hitne pomoći prevezeni su u bolnicu, gdje su zadržani na liječenju. Srećom, niko nije u životnoj opasnosti - kažu očevici.

info by Gazeta

1 comment:

GeorginA said...

The ULTIMATE "Stop My Divorce" Love Spell Casting is the best of the best when it comes to preventing that painful divorce and keeping you both happy in love.contact templeofanswer@hotmail.co.uk, whatsapp +2348155425481 for more details