Friday, September 12, 2008

MARTA SAVIĆ SE SLIKA ZA BUGASKI PLAYBOY!

v

Marta Savić, koja je u posijednje vrijeme zapostavila estradu, ovih dana je dobila primamljivu ponudu da se slika za bugarski Playboy, tvrdi izvor Kurira blizak folkerki:

- Preij nego što će sa kćerkom krenuti na ljetnji odmor, Marta je za svoju dušu, iz zezanja, uradila fotke u donjem vešu, i to maksimalno provokativnom. Pošto pjevačica ima veliki broj prijatelja u susednoj Bugarskoj, fotke su i tamo dospjele i, po principu iz ruke u ruku, nekako se našle i kod urednika bugarskog izdanja časopisa Playboy. On je odmah pozvao pjevačicu i ponudio joj da se naga slika za naslovnu stranu.Savićeva se malo nećkala, ali onda je presjekla i odlučila da iskoristi ovu primamljivu ponudu - priča naš sugovornik i dodaje:

- Marta je i prošle godine dobila ponudu da se slika za njihov Playboy. Zbog zdravstvenih problema morala je da otkaže suradnju. Međutim, sada kada se vratila iz Grčke, gdje se sita nauživala, stupila je u kontakt sa urednikom, definitivno je pao dogovor da se slikanje održi u rujnu na plažama diljem Crnog mora, a na naslovnici neće biti sama, jer će joj društvo praviti njen veliki prijatelj Azis, kontroverzni bugarski pjevač. Inače, Marta će na tim slikama biti ko od majke rođena, zaključuje naš izvor.

No comments: