Tuesday, September 30, 2008

PSEĆA MODNA LINIJA SEKE ALEKSIĆ!


Nakon što je promovisala svoju modnu liniju „Rich bitch“ Seka Aleksić je odlučila da ode u ekscentričnije vode i svoje dizajnerske sposobnosti stavi u funkciju kućnih ljubimaca.
Naime, u drugoj emisiji „Ami Dži šoua“ na RTV „Pink“ gostovaće estradna zvezda, koja će tom prilikom premijerno prikazati novu modnu liniju za pse.
- Seka je odlučila da novu kolekciju za kućne ljubimce promoviše u mojoj emisiji. Modele će nositi njene čivave, koje će se oprobati u ulozi manekena - rekao je Ognjen Amidžić za „Alo!“.
Dakle, ukoliko vaši ljubimci sa dozom zavisti gledaju na Sekine čivave Bjondu i Cezara, obradujte ih novim bundicama, kaputićima i džemperima za predstojeću jesen/zimu. Folk zvezda prosto obožava svoje kuce i nije žalila novca pri izboru materijala kako bi odevni predmeti bili najkvalitetnije izrade, pa će i izreka „živeti kao pas“ nakon ovoga dobiti drugo značenje.
U novom izdanju emisije frontmena grupe „Flamingosi“, pored čivavica manekena, Seka će biti u prilici da učestvuje u igri iznenađenja i poljubi dragu osobu koju dugo nije videla.
- Spremamo i specijalno iznenađenje za našu gošću. Ono će biti potpuno privatno i intimno, a gledaoci će prvi put moći da pred kamerama vide osobu koja Seki mnogo znači.
Amidžić priznaje da će Aleksićevoj postaviti i jedan neobičan zadatak koji će morati da ispuni kao i Severina u premijernom izdanju šou programa.
Izvor: Alo

1 comment:

GeorginA said...

The ULTIMATE "Stop My Divorce" Love Spell Casting is the best of the best when it comes to preventing that painful divorce and keeping you both happy in love.contact templeofanswer@hotmail.co.uk, whatsapp +2348155425481 for more details