Tuesday, September 30, 2008

Boban Rajović se otvorio publici!

Poznato je da uglavnom pjevačice imaju običaj da se tokom nastupa presvlače po dva-tri puta, a sve u cilju da zasene svoju publiku, međutim, pjevač Boban Rajović se tokom samo jednog gostovanja presvuče najmanje pet puta. Ovoga puta Boban se zanio dok je kombinirao krpice, pa je ponjeo jedne bokserice manje.

- Boban se mnogo znoji tokom nastupa i upravo iz tog razloga uvijek nosi nekoliko rezervnih varijanti. Dok pjeva, on non-stop skače, đuska sa publikom, pa nije ni čudo što se za deset minuta toliko okupa u znoju da mu čak i gaće budu mokre. S obzirom na to da je sada žurio na nastup, Boban je spakovao manjak bokserica - kaže naš izvor i dodaje:

Kada je po ko zna koji put otišao do garderobe da presvuče mokru odjeću, shvatio je da nema čistih i suvih bokserica, pa je Piroman odlučio da na scenu izađe bez njih. Međutim, iscjepane farmerke otkrivale su dijelove tjela koji su izazvali euforiju među ženskom publikom. U nekoliko navrata mogla se vidjeti cela Bobanova zadnjica, a već u sledećem trenutku dio njegovog međunožja

Kako bismo se uvjerili u točnost informacije koju smo dobili, pozvali smo Bobana Rajovića, koji nam je rekao:


- Nije mi bio prvi put da nastupim bez donjeg veša. Možda bi trebalo to da uvedem kao praksu jer sam primjetio da su, kad god sam pjevao bez gaća, te tezge bile najuspešnije - kaže Rajović.

info by www.kurir-info.rs

No comments: