Tuesday, September 30, 2008

Stoja hoće idealnu 'kučku'

Popularna pjevačica i najzgodnija baka na srpskoj estradi Stoja Novaković prolazi „slatke muke" koje prijete da se pretvore u noćnu moru za nju. Srpska Cher, kako su je mediji ovih dana prozvali zbog provokativnog kostima koji je obukla prilikom nedavnog gostovanja u inozemstvu, ne može da se odluči koju će od stotinu ponuđenih manekenki angažirati za svoj novi spot „Kučka".

- Ne želim da kažem šta mi se ne dopada kod djevojaka jer su zaista lijepe i zgodne. Izbor za sada teško ide, ali se nadam da ćemo uskoro naći pravu „Plavu kučku". Ovim ne želim da uvrijedim nikoga, nego je to stih iz moje pjesme za koju treba da snimimo spot - rekla je Stoja za „Pravdu".

Ona dodaje i da postoji nekoliko scenarija za spot ali se njen tim suradnika nije odlučio ni za jedan od ponuđenih. Trenutno je u toku drugi krug kastinga na kojem će najverovatnije Stoja izostati i izbor prepustiti najbližim suradnicima. Izgleda da lijepa pjevačica više nema živce za odabir najbolje „plave kučke" ali je zato mnogo lakše pronalazila zgodne momke koji su u prošlosti glumili u njenim spotovima.

Inače, Stoja je nedavno promijenila ime i sada je Stoja (što joj je do jučer bio nadimak), a ne Stojanka. Razlog za ovu promjenu je bio to što je željela da se zove baš onako kako je publika i poznaje. Inače, Stoja je proteklog vikenda u zagrebačkoj diskoteci „Lampaši" napravila pravi rusvaj. Nakon što je stigla na svoje odredište ona je kao veličanstvena estradna ličnost izašla iz svoje limuzine! Svoj veliki koncert folkerka je započela proslavljenom pjesmom sa novog albuma „Do gole kože" a zatim su se redali svi njeni najveći hitovi.

info by www.pravda.rs

1 comment:

GeorginA said...

The ULTIMATE "Stop My Divorce" Love Spell Casting is the best of the best when it comes to preventing that painful divorce and keeping you both happy in love.contact templeofanswer@hotmail.co.uk, whatsapp +2348155425481 for more details