Sunday, September 14, 2008

Ceca ponovo na Pinku!




Svetlana Ceca Ražnatović vratit će se ne televiziju Pink, i to u liku jedne od lutaka serijala "Vila Grand", koji uskoro kreće na ružičastoj televiziji, saznaje Kurir iz izvora bliskih Pinku. Odobrenje je naime dao i vlasnik televizije Željko Mitrović, koji je svojevremeno potpisao zabranu emitiranja bilo čega što se tiče Cece Ražnatović. Razlog zabrane bilo je nedokazano pjevačicino tipovanje na otmicu vlasnika Pinka, inače njenog kuma, što je Ceca oštro demantirala i protiv onih koji su takve informacije plasirali u javnost pokrenula tužbe za klevetu. Ceca je tako već nekoliko godina zabranjena na televiziji Pink, a aktuelna događanja mogla bi da budu svojevrstan povratak pjevačice na Pink, doduše na malo neuobičajen način, kaže izvor Kurira i dodaje:

- Lutkarski serijal je zamišljen tako što će "Grandovi" pjevači pozajmiti glasove lutkama, koje će uz skečeve i dijaloge pjevati pjesme poznatih. Nije bilo očekivano da će Željko prihvatiti da se Cecin lik pojavi među lutkama, ali, na iznenađenje svih, on je potpisao odobrenje i sada se piše tekst koji će lutka Ceca govoriti tokom serijala. Pored dijaloga, Cecina lutka će pjevati, pa će se tako nakon nekoliko godina ponovo čuti na ružičastoj televiziji. Bit će to svojevrstan povratak Cece na televiziju Pink, a da li će na tome i ostati, pokazat će vrijeme - završava naš izvor.

Kako bismo provjerili o čemu se radi, pozvali smo Svetlanu Ražnatović i zamolili je za komentar:

- Ne mogu mnogo da komentiram na tu temu niti imam informacije o tome, ali jedino što mogu da kažem jeste da očekujem samo sarkazam i ismijavanje. Živimo u takvoj zemlji gdje je svakom sve dozvoljeno, te me ništa više ne može iznenaditi.


info by www.kurir-info.rs

No comments: