Wednesday, September 10, 2008

Razmaženi egoista!-Jelena Karleusa posle porodjaja

Jelena Karleuša posle porođaja odlučila da prima injekcije za zaustavljanje mleka jer nema nameru da doji svoju bebu
Pevačica Jelena Karleuša i posle porođaja prima velike količine analgetika kako ni u jednom momentu ne bi osetila bilo kakav bol, pošto od njega ima fobiju, saznaje Kurir od izvora bliskih novopečenoj mami.

- Jelena se, naime, pre porođaja izjasnila da ne želi da trpi bilo kakve bolove, pa je prirodni porođaj otpao kao opcija. Pevačica od bolova ima fobiju i pre porođaja se sa dr Stanojevićem dogovorila o načinu na koji će svoju prvu bebu doneti na svet. Opšte je poznato kako je dr Dušan Stanojević jedan od vrhunskih stručnjaka u svom poslu, pa je upravo to razlog što ga poznate ličnosti angažuju - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Ono što je posebno interesantno jeste podatak da čuveni doktor porađa majmunice i druge životinje u zoološkom vrtu u Beogradu - zaključuje naš izvor.

Inače, porođaj JK je prošao bez komplikacija i ona se oporavlja bez problema. Međutim, Jelena i sada uzima epiduralnu anesteziju i veliku dozu analgetika kako bi izbegla bilo kakve bolove. Lekove uzima u meri u kojoj joj je dozvoljeno i u dozama koje neće štetiti njenom zdravlju. Iz samo njoj znanih razloga primila je i injekcije kako bi zaustavila mleko, pa će se njena ćerkica Atina hraniti veštačkim mlekom. Poznata pevačica će iz bolnice izaći za nekoliko dana, odnosno kada se postporođajno stanje stabilizuje. Mamu i bebu kod kuće čeka iznenađenje jer je pevačicina majka Divna za svoju mezimicu preuredila deo kuće u beogradskom naselju Altina i sve je spremno za njihov dolazak. Jelenin suprug, poznati fudbaler Duško Tošić, zbog obaveza u reprezentaciji neće moći da izvede svoje princeze, ali to će umesto njega učiniti novopečena baka Divna.

No comments: