Monday, September 22, 2008

ANA NIKOLIĆ ODUŠEVILA MADONNINOG MENADŽERA!



Ana Nikolić je dobila novog udvarača, a reč je ni manje ni više nego o jednom od čelnih ljudi iz tima najveće svetske zvezde Madone, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici. S obzirom na ovo poznanstvo i naklonost Madoninog menadžera, Nikolićeva će na najvećem spektaklu u Budvi imati poseban tretman.
- Do poznanstva je došlo u jednom klubu u Diseldorfu, gde je Ana imala tezgu pre gotovo dve godine. Ana je, kao i uvek, bila seksi obučena, otkrivajući sve svoje adute, a tokom nastupa nije prestajala da đuska, što se Madoninom menadžeru posebno svidelo jer ga je podsetila na svetsku pop ikonu iz mlađih dana - kaže naš izvor i dodaje:
- Od tada nije prestajao da joj šalje SMS-ove, koji su u početku bili strogo poslovni, a vremenom su poprimili emotivni sadržaj. Ana je čak i dobila ponudu za saradnju koja bi joj donela slavu najveće zvezde na Balkanu. Zbog veze sa biznismenom Matijom "čokoladna devojka" je odbijala Madoninog saradnika, ali s obzirom na to da je sada slobodna kao ptica, počela je da mu odgovara na poruke, čak se i nekoliko puta videla sa njim na romantičnim večerama u Nemačkoj i Švajcarskoj, gde su razgovarali i o poslu.
Kako bismo se uverili u verodostojnost informacije koju smo dobili, pozvali smo Anu Nikolić, koja nam je rekla:
- Ne želim da otkrivam identitet tog divnog čoveka, koji čini sve da se osećam kao najpoželjnija žena na svetu. Tačno je da idem na Madonin koncert, jer taj događaj ne bih propustila ni za šta na svetu. Ako se uzme u obzir i činjenica da ću imati odlično mesto i da je sasvim izvesno da ću upoznati kraljicu popa, odličan provod mi je zagarantovan - kaže Nikolićeva.
Izvor: Kurir

No comments: