Monday, September 8, 2008

Perez Hilton u ulozi domaćina internetnog showa Europe Music Awards 2008



Najslavniji zvezdani bloger uneće u najprestižniji evropski muzički događaj godine sve ono što ga je proslavilo i što strani novinari opisuju kao "perezciousness".

Perez Hilton, najslavniji i prvi pravi, kao i jedini originalni zvezdani bloger biće domaćin ovogodišnjeg internetnog showa u okviru Europe Music Awards 2008 na internetnoj stranici www.mtvema.com. Europe Music Award 2008. održaće se 6. novembra 2008. u Liverpool Echo Areni u Liverpoolu, evropskom gradu kulture, a sponzori su edc by Esprit i Sony Ericsson.

"Opet je reč o odličnoj kombinaciji, jer je Perez pionir na području razotkrivajućeg blogovanja", izbor je komentirao Richard Godfrey, izvršni producent dodele nagrada. "Kao domaćin će zasigurno učiniti ovogodišnji internetni prenos nezaboravnim i uneti gomilu začina i posebnosti, po kojima je Perez tako poznat."

Perez Hilton, samozvana “Kraljica svih medija”, prvi put će se povezati sa MTV-jem i u Evropi, jer je u SAD već sarađivao sa kanalom Vh1, na kojem je imao šou What Perez Sez.

"MTV će dovesti Russla Branda u SAD da kao domaćin Video Music Awards u manifestaciju unese malo britanskog, a sada su izabrali MENE da u Veliku Britaniju i Evropu donesem sve što je perezijansko", rekao je Perez Hilton. "Počašćen sam i ushićen što ću biti povezan sa Europe Music Awards, spektaklom koji sam svake godine u SAD pratio uživo preko TV ekrana, a ovoga puta biću deo celog događaja."

Ali dodela neće biti jedina na kojoj će Perez učestvovati, naime, on će još pre toga pratiti pripreme za najveći evropski spektakl godine, izveštavaće sa događaja u okviru MTV-jeve Nedelje muzike u Liverpoolu (MTV Liverpool Music week) koji sponzoriše edc by Esprit. 6. novembra, dakle na dan dodele nagrada, Perez će na crvenom tepihu intervjuisati zvezde i pokušati za MTV-jeve gledaoce da sazna i razotkrije najsočnije tračeve. A kasnije tokom večeri u posebnom internetnom prenosu razotkriće tajnu iza pozornice i same dodele u Liverpool Echo Areni i kao šlag uručiti jednu od nagrada... Veče će nesumnjivo biti perezijansko!

"Perezova prisutnost na ovogodišnjim Europe Music Awards osigurava da nijedna glasina ili aluzija neće ostati skrivena koliko god pokušavali da je sakriju. Razotkriće sve i svakoga!", dodaje Godfrey. "I svojim nepogrešivim talentom za otkrivanje vrućih vesti Perez će se pobrinuti za neprestanu škakljivost i ekskluzivnost dodele."

Perezova internetna stranica www.perezhilton.com osnovana je pre četiri godine, a ove godine beleži prosečno 200 miliona unikatnih mesečnih poseta i postala je obavezno dnevno čitanje za sve koji se bave svetom slavnih.

"Ja ću pokrivati prostor iza pozornice, biću na crvenom tepihu i po celom Liverpoolu kako bih došao do škakljivih vesti i glasina", zaključuje Perez. "Pratite me na internetnoj stranici i zasigurno nećete ništa propustiti!"

No comments: