Tuesday, November 18, 2008

SNIMANJE NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA!



Kao i svake godine na snimanju novogodišnjeg programa na BN TV iz Bijeljine, koja je pretvorena u veliku diskoteku, okupio se krem folk i pop imena iz Srbije i Bosne: Stoja, Indira Radić, Maja Nikolić, Boban Rajović, Mile Kitić, Đani, Goga Sekulić, Aco Pejović, Dona Ares, Sanja Maletić, Dejan Matić...
Među pevačima najveseliji je bio Đani, koji se pred start snimanja toliko ucirkao da je jedva izašao na scenu. Mile Kitić se pojavio na sredini snimanja i u studio ušetao sa omiljenim pivom. Ali, kad je otpevao svoj "Šampanjac", sve je podigao na noge. Boban Rajović je veći deo večeri bio u društvu Goge Sekulić, sa kojom je i došao iz Beograda. Halid Muslimović je ovog puta bio bez pratnje lepše polovine, dok su Stoji u pauzi društvo pravili njen dečko, ali i koleginica Sanja Đorđević. Indira Radić se, kako se očekivalo, stigla u TV BN sa dečkom Raletom, a kada je kročila na binu pevajući "Pije mi se", svi pevači su podigli čaše nazdravljujući Novoj godini.
Sanja Maletić je mamila poglede samo zato što je nosila specijalni brushalter, pa je izgledala kao da je pre neki dan došla od estetskog hirurga. Aco Pejović se držao svoje devize: dođoh, otpevah, odoh! Tina Ivanović se sve vreme klonila muškaraca (?), ali joj je prijala "blizina" koleginica, pogotovo Maje Nikolić, koja ju je mazila dok je pevala. Oko Nikole Rokvića konstantno su se vrtele koleginice, od kojih bi neke mogle da mu budu mame, dok je uzdahe muške populacije najviše mamila mlada nada Jelena Geberc.
Izvor: Kurir

No comments: