Tuesday, November 4, 2008

Aca Lukas dobio dvojnika!



Aca Lukas nedavno je dobio dvojnika, izvesnog Dragoljuba Lukića, koji ne samo da je pjevačev veliki fan već i na sve moguće načine ubira plodove njegove popularnosti. Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog pjevaču, Lukić toliko podsjeća na folkera da ga na ulici često zaustavljaju kako bi mu tražili autogram. Kao pravi hedonista, dečko ide i korak dalje, pa na osnovu Lukasovog imidža bez problema mjenja cice, koje se potom na sav glas hvale kako su imale seksualni odnos s jednim od najpopularnijih domaćih izvođača. Ali to nije sve. Kad mlađanog Dragoljuba policija zaustavi zbog saobraćajnog prekršaja kako bi platio kaznu, on je uspješno izbjegne zahvaljujući sličnosti s popularnim pjevačem. Sa svih strana dobija beneficije, pa je čak nedavno došao na ideju da krene da tezgari baš kao i njegov idol, ali mu glasovne mogućnosti nisu toliko velike.
Sam pjevač u više navrata je čuo za Lukića, ali ga do sada nije upoznao. Kako nezvanični izvor saznaje, pevač je bio toliko zaintrigiran celom pričom o svom “klonu” da će ga najvjerovatnije pozvati da bude njegov specijalan gost na koncertu koji će se održati 3. novembra u Beogradskoj areni.
Lukas je za Kurir sve ovo samo kratko prokomentarisao:
- Čuo sam za tu priču! Evo, javno pozivam tog gospodina da bude moj gost na koncertu u Areni, da vidim i to čudo od dvojnika.

Izvor: Kurir

No comments: