Tuesday, November 18, 2008

OŽENIO SE NEMANJA NIKOLIĆ!


Oženio se Nemanja

Izabranica njegovog srca je Slađana, balerina i profesor italijanskog jezika, a vjenčanje je obavljeno u Hramu Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ceremonija je počela nakon što su mladenci u limuzini „linkoln“ došli ispred crkve, a mlada je na sebi imala skupocenu vjenčanicu kupljenu u Parizu.
Od samog početka atmosfera je bila vesela i opuštena, uz prisustvo velikog broja svatova, među kojima i Nemanjinih kolega „Zvezda Granda“. Stevan Anđelković promovisao je ovom prilikom novu devojku, a bila je tu i pobednica druge sezone, Milica Todorović.
Nakon protokolarnog dijela u crkvi, svatovi su odjezdili do Kristalne dvorane hotela „Jugoslavija“, gdje su im se pridružile ostale zvanice među, kojima su bili i Saša Jakšić Žika sa djevojkom Dajanom Paunović, Jelena Marinkov, članovi „Amadeus benda“, Aco Pejović, Darko Filipović, Ćira, Ljuba Aličić, Slavica Ćukteraš i mnogi drugi. Goste je do sitnih sati zabavljao bend „Mega miks“, s tim da su se, po starom običaju, mikrofona prihvatale i pomenute zvijezde. Tom prilikom pale su i prozivke ko će slijedeći organizovati slično veselje, jer su mnoge „Zvezde Granda“ u dugogodišnjim vezama. Novopečeni bračni par nije želeo da otkrije gdje će putovati na medeni mjesec, a ono što se zna, je da će uskoro dobiti prinovu, pošto je Slađana u petom mjesecu trudnoće.

Izvor: Alo

No comments: