Tuesday, November 4, 2008

Ana Kokić želi devojcicu













Ana Kokić, gostujući u “Šou Bravo šouu” koji tek treba da se emituje, otkrila da je počela da bira žensko ime za bebu...

Pjevačica Ana Kokić, koja se ovih dana našla u žiži interesovanja zbog tajnog vjenčanja s vaterpolistom Nikolom Rađenom, odlučila je da izađe iz ilegale i slobodno priča kako o svojoj svadbi, tako i o poodmakloj trudnoći. Gostujući u emisiji “Šou Bravo šou” Jelene Bačić-Alimpić, koja tek treba da se emituje na televiziji Pink, Ana je rekla da se više neće skrivati od medija i da joj nastupi mnogo nedostaju.

- Pjevačica se na snimanju emisije pojavila u uskoj crnoj haljini koju je sama kreirala, ne skrivajući šestomjesečnu trudnoću. I pored toga što je nabacila koji kilogram viška, Ana i dalje izgleda privlačno i negovano. Iako je bila primetno nervozna, rekla je da je za bebu već počela da bira žensko ime jer bi voljela da rodi djevojčicu, i da osjeća da će tako i biti. Takođe, Ana nije željela da otkriva tačan termin porođaja, ali je naglasila da je riječ o drugoj polovini januara.

Izvor: Kurir

No comments: