Monday, November 17, 2008

GOGA SEKULIĆ: KONAČNO OPET ZALJUBLJENA!


http://www.svevesti.com/images/sr/86581.jpg

Učesnica rijaliti-šoua Veliki brat, folk pjevačica Goga Sekulić priznala je da je sretno zaljubljena i da joj ne predstavlja problem ni ljubav na daljinu.

"Sada prvi put javno priznajem da sam zaljubljena i da je ta ljubav obostrana. Mnogo sam sretna, jer volim i voljena sam. Našla sam srodnu dušu. Moj dečko nije javna ličnost i ne želi da se pojavljuje u medijima i to poštujem. Poreklom je iz Beograda, živi u Švicarskoj i bavi se poslom koji nema veze sa estradom", rekla je Goga Sekulić za magazin "Glorija".

"Srodnu dušu" je, kako kaže, upoznala slučajno, u Crnoj Gori, početkom ljeta. "Najprije sam zapazila njegov stajling. Nosio je crne pantalone, Gucci kaiš i bjelu košulju. Bio je 'top' od glave do pete. Primjetila sam da ima lijepe ruke, a privukao me je i osmijeh. Posmatrala sam njegovo ponašanje, proučavala ga. U trenutku se rodila neka strast. Vidjeli smo se poslije dva dana u istom društvu i tako je sve počelo", ispričala je pjevačica.

To što nisu često zajedno, za Gogu Sekulić ne predstavlja problem. Dodaje da ljubav na daljinu može da funkcioniše.

"Uzajamno se poštujemo i dobro razumjemo. Viđamo se preko nedelje. Vikendom najčešće radim, ali kad imam slobodno, otputujem kod njega ili kod moje sestre u Cirih koja živi blizu njega. Dolazi i on s vremena na vrijeme u Beograd. Malo je naporno, ali kad čovjek voli, umor ne postoji. Poslije više godina mogu da kažem da se pojavila osoba do koje mi je baš stalo", kaže Goga Sekulić.

Izvor: Mondo

No comments: