Monday, January 12, 2009

Seka Aleksić: Ljubavno gnezdo taze verenika!




Seka Aleksić je pred Novu godinu imala dupli razlog za slavlje. U decembru je na lijevu ruku stavila vjerenički prsten koji joj je maneken Mladen Radulović darivao, a poslije toga je konačno postavljen krov na njihovo buduće ljubavno gnijezdo koje se već nekoliko mijeseci gradi na periferiji Beograda. "Vjereničkim prstenom Mladen me je iznenadio dok smo bili u Njujorku, pred kraj američke turneje sa koje sam se vratila polovinom decembra. Međutim, sam čin veridbe je nešto što je intimno, tako da ni on ni ja to ne želimo da delimo sa javnošću", kaže ona i dodaje da je sretnija nego ikad do sada i da može samo da poželi da joj i naredna godina bude uspiješna kao ova, kako privatno, tako i poslovno.
Kad je lijetos položen kamen temeljac na placu koji se nalazi na putu od Beograda ka Staroj Pazovi, Seka se nadala da će do kraja godine centralni stambeni objekat njenog budućeg doma biti osposobljen za useljenje i da će tim povodom napraviti žurku. Ipak, građevinski radovi su se odužili. Jednostavno, treba vremena da se izgradi sve ono što je ona zamislila. Prijateljima se poverila da građevinske preduzimače nije htjela da požuruje, "jer kuća se ne pravi svake godine". Kako sad stvari stoje, rođendan će u aprilu proslaviti u novom domu koji do tada planira da opremi. Deo nameštaja već je odabrala i poručila, mada ima još mnogo toga što će u narednom periodu morati da pazari.



Pored trideset ari koje je u startu kupila, kad je kuća počela da niče, folk zvijezda je riješila da dokupi još šezdeset. Skoro ceo hektar joj i nije bio baš preko potreban, ali je, kako saznajemo iz krugova bliskih Aleksićevoj, željela sebi na vrijeme da obezbjedi mir, jer smatra da je bolje da oko kuće ima svoj parkić, nego da u blizini njene buduće oaze počnu da niču kuće.
Odmah poslije Nove godine započeće finalni radovi na pokrivenom dijelu budućeg kompleksa. Kad se konačno useli, građevinci će nastaviti da rade skoro do kraja naredne godine, jer, po nacrtu arhitekte koji je na papir preneo Sekine zamisli, kad sve bude završeno, ukupna površina iznosiće više od šeststo kvadrata. I dodatnih dvijesta kvadratnih metara pratećih objekata: teretana, vešernica, četiri garaže. Predviđen je i manji bazen u zatvorenom i još jedan, nešto veći na otvorenom. Pored svega što je isplanirano, ne sumnjamo da će kraljevski da uživa.
Poslije novogodišnjeg nastupa u klubu "Ambis" u Dizeldorfu, Aleksićeva će se sa verenikom Mladenom uputiti u Švajcarsku gdje će im se pridružiti koleginica Dragana Mirković i njen suprug Toni, da bi svi zajedno otišli u prestižno zimovalište Sent Moric. U idiličnom ambijentu u srcu švajcarskih Alpa folk zvijezde sa svojim jačim polovinama planiraju da se odmaraju deset dana.

Izvor: Svet

No comments: