Monday, January 12, 2009

Dara Bubamara detetu kupila zlatna kolica!




Da među srpskim pjevačicama nije zavladao „bejbi bum“, vjerovatno nikad ne bismo znali da beba može da nosi cipele sa štiklom i periku, kojima je Jelena Karleuša samo mjesec dana poslije rođenja opremila kćerkicu Atinu. Sada, kada je njena ljuta rivalka Dara Bubamara rodila sina, saznajemo da novorođenče možete da vozite i u zlatnim kolicima. Da li zbog želje da zasjeni kolegicu i nekadašnju prijateljicu JK ili iz nekog drugog razloga, ali samo nekoliko dana poslije rođenja sina Konstantina nekadašnja najpoznatija Novosađanka, a odskora Parižanka, Radojka Adžić i njen muž Milan Kesić kupili su zlatna kolica, saznaje Kurir iz izvora bliskog poznatom bračnom paru.

Novopečeni roditelji željeli su svom sinu da priušte nešto zaista posebno, a šta ćete jače od kolica za bebu čija je konstrukcija izrađena od 24-karatnog zlata. Dara je uvijek znala da uživa u plodovima svog rada i nikad nije štedjela na luksuznim stvarima, a sada kad je postala majka, trudi se da i Konstantina od malih nogu nauči da živi u skladu s mogućnostima svojih roditelja - kaže naš izvor.


U cjelom svijetu postoje još samo jedna takva kolica, a prije dve godine kupila ih je Gven Stefani sinu Kingstonu. Srećom, Gven i njen muž Kevin odmah su počeli da prave još djece, tako da se u zlatnim kolicima sada već vozi njihov drugi sin Zuma.
Inače, spomenuta luksuzna kolica izrađena su u Japanu. Iako su idejni tvorci u početku imali u planu njihovu masovniju proizvodnju, proces se pokazao previše skup i kompliciran, te se od prvobitne zamisli vrlo brzo odustalo, jer malo je roditelja koji mogu da izdvoje nekoliko desetina tisuća dolara za kolica. Srećom po njih, na svijetu ima dosta onih koji žele da pomoću djeteta pokažu svoj status, tako da će se u skorijoj budućnosti vjerovatno pojaviti neka jeftinija varijanta, sa pozlatom.

info Kurir

No comments: