Monday, January 12, 2009

Šeik nudio kamile i zlato za Tašinu ruku


http://arhiva.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/Oktobar/01/Slike/Thumb_1221%20maja%20rasevic.jpg

Nataša Kojić Taša dobila je nedavno u Tunisu bračnu ponudu, i to ni manje ni više nego od jednog bogatog Arapina, saznaje „Pres”. „Folk pjevačica nedavno se vratila sa ljetovanja iz Susa gdje je sa društvom provela dvije nezaboravne nedelje”, kaže izvor „Presa” blizak zgodnoj pjevačici, i dodaje: „Iako je smatrala da će se bar tamo odmoriti od nastupa i mnogobrojnih udvarača koji je opsedaju u Beogradu, Tašu je u ovom mondenskom tuniskom ljetovalištu sačekalo veliko izenađenje. Ćerku jednako poznatog folkera Dragana Kojića Kebe zaprosio je 36-godišnji Arapin ponudivši za njenu ruku neverovatnu sumu zlata. Taša je bila šokirana ponudom čovjeka koga tek što je upoznala. Iako su je prijatelji upozorili da su plavuše u arapskim zemljama meta mnogobrojnih udvarača, nije očekivala da će se neobavezno druženje kod hotelskog bara vrlo brzo pretvoriti u više nego ozbiljno druženje”, kaže sagovornik „Presa”.

Izvor dodaje da je Tašin prosac bio takođe posetilac istog hotela, i da se kasnije ispostavilo da je riječ o bogatom šeiku:

„Taša je čovjeka srela pored bara, dok je pila kafu. Pričali su desetak minuta i na tome se sve završilo. Međutim, sutradan kad je s društvom sišla u hol hotela, dok je razgovarala sa osobljem na recepciji jednom njenom drugu prišao je čovek koji je počeo da se raspituje o njoj.

Glasnik je, naime, doneo ponudu gazde šeika. Čuvši da je neudata, ponudio je za Tašinu ruku 100 kamila i onoliko kilograma zlata koliko je teška, a to je tačno 56 kilograma.

Taša se samo nasmejala i zahvalila se na ponudi, rekavši da nije zainteresovana, na šta je prosac ljubazno zahvalio i izvinio se ukoliko je izazvao neke neprijatnosti.

Tek kasnije Taša je shvatila da je čovjek bio ozbiljan, ali i da bi mu, u slučaju da je prihvatila ponudu, bila tek osma supruga, jer je Arapin u hotelu boravio sa svojih sedam žena”, kaže izvor „Presa”.

Izvor: PRESS

No comments: