Tuesday, October 21, 2008

SEVERININO VINO


Iako se nalazi u dalekoj Australiji, Goran Bregović se pobrinuo da njegova velika prijateljica iz Hrvatske Severina Vučković dolazeći da gostuje u emisiji „Zvezde Granda“ dobije tretman kakav on misli da zaslužuje.
Njegov pomoćnik Miroslav Gajić Gaja dočekao je Severinu i dao joj nešto što nije očekivala, a to je crno i belo vino sa etiketama na kojima je njeno ime i slika.
Tako je osim Brege (Radovana Karadžića i Ratka Mladića), i Severina dobila svoje lično vino. Gostujući u „Grandu“, ova hrvatska pevačica je pokazala da nema nikakvih predrasuda što se tiče folk muzike. Čak je bila oduševljena, pa je prokomentarisala posle nastupa domaćinima.
- Saša Popović je organizaciju ove emisije doveo do savršenstva. Verovatno je i on u prvom serijalu imao nekih mana, ali kakvo takmičenje traje već pet godina i sada je stvarno savršeno. Scena je grandiozna, a takmičari su pravi talenti - rekla je Severina.
Ona je nedavno gostovala u „Operaciji trijumf“, pa je sve interesovalo kakva su njena opažanja kada su ove dve emisije u pitanju.
- Što se tiče „Operacije trijumf“, imaju početničke greške. Mogu da kažem da mi je ulazak u takozvane narodnjačke vode doneo hit pesmu, a samim tim i veće pare na nastupima. Naravno da volim zabavnu muziku, ali sam svesna da se samo uz narodnjake ljudi dobro zabavljaju - rekla je Severina Gaji, koji je imao tu čast da sve vreme njenog boravka u Beogradu bude uz seksepilnu pevačicu.
Izvor: Alo

No comments: