Thursday, October 9, 2008

CECA RAŽNATOVIĆ POKLONILA FERRARIJA


Rođendanska proslava malog Andreja, sina folkerke Viki Miljković i Tašketa, prošla je u znaku poklona koji je dobio od kume Svetlane - Cece Ražnatović. Čim je ugledao kumin poklon, ogroman crveni ferari, igračku koja se kreće na akumulator, Andrej više nije morao nijedan poklon da otvori. Istog trenutka seo je u novu zanimaciju i krenuo da vršlja po restoranu. Zadovljna što je njen poklon bio dobitna kombinacija, Ceca je malom Andreju otpevala i rođendansku pesmu, čime su zvanično srpska majka i slavljenik otvorili plesni podijum.
Sve dok se Ceca nije pojavila na vratima sa atrakcijom u vidu poklona, rođendanac nije ispuštao iz ruku gitaru koju je dobio od krštene kume Sanje Đorđević. Međutim, čini se da je Ceca napravila bolji izbor, jer se mali Andrej brzinom svetlosti oslobodio brzo izgustirane igračke i prešao u „ferari“.
Iako je bilo planirano da na rođendanu goste zabavljaju zvezde „Granda“ Branislav Mojićević i Radmila Manojlović, njima su posao olakšale kolege koje su bile među zvanicama, bukvalno se otimajući za mikrofon. Proslava je trajala do ranih jutarnjih časova, a poslednji gosti restoran „Admiral“, u kome je održana proslava, napustili su nešto pred zoru.
Izvor: Kurir

No comments: