Tuesday, October 21, 2008

SEVERINA IZAZVALA UZVRELE STRASTI!













Severina Vučković provokativnim nastupom natjerala kandidate "Novih zvezda Granda" da otrče do toaleta i smire uzavrele strasti

Iako se pojavila sa gotovo sat vremena zakašnjenja, hrvatska zvijezda Severina Vučković uspjela je za samo tri minuta, koliko traje njen hit "Gas, gas", da izazove opštu pometnju u studiju "Grand produkcije". Naime, atraktivna Seve, koja je trebalo da bude samo član žirija u emisiji "Nove zvezde Granda", uspjela je s lakoćom da zavede sve muškarce, ali i pripadnice ljepšeg pola u studiju. Najteže je bilo osmorici kandidata, koji su se samoinicijativno pridružili pjevačici predvođeni Balšom Vujičićem. On je prvi probio led i samouvjereno krenuo ka Seve.

Po završetku numere svi takmičari podigli su dva prsta uvis i jednoglasno pitali Sašu Popovića da li mogu hitno do toaleta. Direktor "Grand produkcije" odmah je shvatio da su se momci napalili i bez razmišljanja im dozvolio da skoknu do WC i olakšaju se, kako bi mogli dobro da pjevaju.

Čim su dobili zeleno svijetlo, kandidati su kao čopor divljih pasa otrčali da obave posao. Jedan od takmičara, čiji identitet nećemo otkriti, iskreno je priznao da mu se nikada u životu nije dogodilo da doživi erekciju za tako kratko vrijeme.

No comments: