Wednesday, October 22, 2008

BOMBE U DVORIŠTU CECE RAŽNATOVIĆ!


Naša najpopularnija folk pevačica Ceca Ražnatović razmišlja da na neko vreme ode sa decom na odmor kako ne bi bila u svojoj kući u Beogradu dok demineri ne izvade i ne deaktiviraju bombe velike razorne moći, koje su pronađene u blizini njene kuće, kaže izvor Kurira blizak Ceci i dodaje:
- Bombe su pronađene u blizini Cecine kuće tokom iskopavanja zemljišta i odmah su na tu lokaciju dovedeni demineri, koji su izvadili bojeve glave iz pronađenih "hitlerovki", koje su tu pale pre više od šesdeset godina. Budući da se sve desilo u blizini Cecine kuće i da se radi o eksplozivnim napravama velike razorne moći, koje su po nekim navodima još uvek aktivne, pevačica uveliko razmišlja da otputuje sa decom na neko vreme, odnosno dok se sve te silne bombe ne izvade i ne odnesu. Ima naznaka da, pored onih koje su pronađene i deaktivirane, pod zemljom ima i mina, koje prilikom prekopavanja zemljišta mogu biti aktivirane, pa je to razlog više da Ceca otputuje dok se sve ne očisti - završava naš izvor.
Povodom informacija koje smo dobili, pozvali smo Cecu i zamolili je za komentar.
- Čula sam za te bombe i moram da priznam da osećaj kada znate da su u vašoj blizini nije nimalo prijatan. U svakom slučaju, dobra stvar je to što su bombe locirane - izričita je bila Ceca, uskrativši nas za odgovor na pitanje da li će biti u Beogradu za vreme vađenja zaostalih ubojitih sredstava.
Izvor: Kurir

No comments: