Wednesday, October 22, 2008

Na proslavi nije bilo: Cece, Jelene, Ace i Seke!

Čega su se uplašili Ceca, Jeca, Aca i Seka

Uz tortu, šampanjac i burne aplauze, najveća folk zvijezda stare Jugoslavije Lepa Brena je u ponedeljak uveče proslavila svoj 48. rođendan u klubu „Teatro“.

Ona je u poznatu prestoničku diskoteku došla u pratnji sinova Stefana i Viktora i prijateljice, dok je izostalo prisustvo njenog supruga Slobodana Živojinovića, kao i dugogodišnjeg saradnika i prijatelja Saše Popovića.
To nikako ne znači da su čestitke izostale. Naime, iste večeri u klubu je organizovana i promocija novog lutkarskog serijala „Vila Grande“, koji će biti prikazivan upravo u okviru emisija Brenine diskografske kuće „Grand“ i na Televiziji „Svet plus“. Tim povodom okupio se i veliki broj javnih ličnosti među kojima su bili Mira Škorić (dala glas liku Jelene Karleuše), Maja Nikolić, Tina Ivanović, Dajana Paunović, Danijela Vranić, Snežana Babić, Boban Rajović, Danijel Đurić, Stevan Anđelković, Nemanja Stevanović, Milan Stanković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi. Nespremni za proslavu rođendana, svi oni su bez poklona prilazili Breni i uputili joj najljepše želje. I dok su se ostali prije ponoći razišli, slavljenica je u klubu u društvu prijatelja ostala do kasno u noć.

Danijela prozivana

U vrijeme dok je trajao song koji izvodi lutka Ace Lukasa, snimak se blokirao. U tom trenutku neko iz publike je dobacio Danijeli Vranić, bivšoj Acinoj devojci: „Danijela, ovo je tvoje maslo. Odblokiraj čovjeka!“ Ova izjava je bila propraćena smijehom koji je trajao sve dok tehnički problem nije otklonjen.

Zvijezde ispalile
Iako je bilo očekivano da se na promociji pojave svi oni čije su lutke urađene za prvi serijal, prisutni su bili samo Mile Kitić i Era Ojdanić. Iako su očekivani, na žurki se nisu pojavili Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Seka Aleksić, Jelena Karleuša i još neki od aktera čije ćemo lutke gledati u prvoj sezoni serijala.

Izvor: Alo

No comments: