Thursday, December 11, 2008

Odlaganje zbog „Zvezda Granda 2008“



„Grand festival“, najpopularniji festival narodne muzike, održaće se naredne godine, ali tek u oktobru, umesto u februaru, kao što je dosad bio običaj.

Razlog za ovu rokadu nikako nije slabo interesovanje publike ili izvođača, već tehnički problem. Naime, festival će biti odložen zbog nemogućnosti da se do februara postavi nova scenografija. Ovu informaciju potvrdio nam je i prvi čovek „Grand produkcije“ Saša Popović.
- Istina je da smo „Grand festival“ pomerili tek za oktobar sledeće godine. Radi se o tome da je scenografija koju trenutno koristimo za „Zvezde Granda“ fiksirana u studiju, a nećemo stići da je promenimo do februara. Uz sve to, zbog brojnih obaveza oko ovogodišnjeg takmičenja, koje je najveće dosad, nećemo stići da se u potpunosti posvetimo još i organizaciji festivala, pa smatramo da je bolje da ga pomerimo za početak oktobra - potvrdio je za „Alo!“ Saša Popović.
Podsećanja radi, dosadašnji pobednici ovog festivala bili su Saša Matić („Kuća na prodaju“) i Aca Lukas sa numerom „Upali svetlo“.


J. B. ALO

No comments: