Sunday, December 28, 2008

Željko i Jovana čekaju bebu!

Željko i Jovana čekaju bebu

Jednu od najuspješnijih godina u životu, pop zvijezda Željko Joksimović i njegova djevojka, voditeljka Jovana Janković završavaju najradosnijim saznanjem da će postati roditelji!

Ova vest unjela je oduševljenje u porodice popularnog para, a najradosnija je bila Željkova mama Vesna. Njeno ushićenje bilo je toliko da nije mogla da sakrije vijest ni od nas, iako je dogovor u obe familije bio da se sa informacijom u javnost izađe tek poslije Nove godine. Tom prilikom nam je čak potvrdila i da su pripreme za vjenčanje otpočete.

- Naravno da će biti svadbe! Pa beba je na putu! - rekla je mama Vesna na promociji albuma Jelene Tomašević, pomazivši u tom trenutku Jovanu po stomaku.
Zbunjena, ali sretna, Jovana je pokušala da spriječi njeno dalje povjeravanje, međutim, to joj nije uspjelo.
- Šta ima veze ako su novinari. Ovo je radosna vijest! - nastavila je nasmijana mama, sve vrijeme grleći buduću snaju.


- Jovana je naša maza, a ja sam radosna kada vidim da je moj sin sretan i da nekog voli iskreno. Sve ovo je normalno i mi smo presretni zbog bebe koja će stići. Moj Željko je divan i biće sjajan otac, nadam se da je i Jovana toga svijesna - zaključila je buduća baka.
Popularni par je ostao doslijedan i nije komentarisao priču mama Vesne, pa tako nismo uspjeli da saznamo dokle su stigle pripreme za svadbu, kao ni to kada je termin za porođaj. No, ono što je definitivno je da će brak i beba biti najbolja kruna velike ljubavi koja je iznenada planula i opstala uprkos svim negativnim prognozama.


Ljubav kao na filmu
Romansa između Željka i Jovane rodila se na „Evrosongu“ koji je ove godine održan u Beogradu. Njih dvoje su izabrani da budu voditeljski par, a pošto su mnogo vremena provodili zajedno na celodnevnim probama, emocije su se rodile spontano.
Iako su u tom trenutku oboje bili u višegodišnjim vezama, Joksimović sa voditeljkom Adrianom Čortan, a Jankovićeva sa producentom Aleksandrom Zeremskim, brzo su raščistili sa prošlošću. Nekoliko mjeseci su se trudili da sakriju vezu od javnosti, a onda su uvideli da je to nepotrebno, priznali da su u vezi i počeli da se nesmetano kreću u javnosti ne skrivajući ljubav.

Izvor: Alo

No comments: