Tuesday, September 30, 2008

Boban Rajović se otvorio publici!

Poznato je da uglavnom pjevačice imaju običaj da se tokom nastupa presvlače po dva-tri puta, a sve u cilju da zasene svoju publiku, međutim, pjevač Boban Rajović se tokom samo jednog gostovanja presvuče najmanje pet puta. Ovoga puta Boban se zanio dok je kombinirao krpice, pa je ponjeo jedne bokserice manje.

- Boban se mnogo znoji tokom nastupa i upravo iz tog razloga uvijek nosi nekoliko rezervnih varijanti. Dok pjeva, on non-stop skače, đuska sa publikom, pa nije ni čudo što se za deset minuta toliko okupa u znoju da mu čak i gaće budu mokre. S obzirom na to da je sada žurio na nastup, Boban je spakovao manjak bokserica - kaže naš izvor i dodaje:

Kada je po ko zna koji put otišao do garderobe da presvuče mokru odjeću, shvatio je da nema čistih i suvih bokserica, pa je Piroman odlučio da na scenu izađe bez njih. Međutim, iscjepane farmerke otkrivale su dijelove tjela koji su izazvali euforiju među ženskom publikom. U nekoliko navrata mogla se vidjeti cela Bobanova zadnjica, a već u sledećem trenutku dio njegovog međunožja

Kako bismo se uvjerili u točnost informacije koju smo dobili, pozvali smo Bobana Rajovića, koji nam je rekao:


- Nije mi bio prvi put da nastupim bez donjeg veša. Možda bi trebalo to da uvedem kao praksu jer sam primjetio da su, kad god sam pjevao bez gaća, te tezge bile najuspešnije - kaže Rajović.

info by www.kurir-info.rs

Stoja hoće idealnu 'kučku'

Popularna pjevačica i najzgodnija baka na srpskoj estradi Stoja Novaković prolazi „slatke muke" koje prijete da se pretvore u noćnu moru za nju. Srpska Cher, kako su je mediji ovih dana prozvali zbog provokativnog kostima koji je obukla prilikom nedavnog gostovanja u inozemstvu, ne može da se odluči koju će od stotinu ponuđenih manekenki angažirati za svoj novi spot „Kučka".

- Ne želim da kažem šta mi se ne dopada kod djevojaka jer su zaista lijepe i zgodne. Izbor za sada teško ide, ali se nadam da ćemo uskoro naći pravu „Plavu kučku". Ovim ne želim da uvrijedim nikoga, nego je to stih iz moje pjesme za koju treba da snimimo spot - rekla je Stoja za „Pravdu".

Ona dodaje i da postoji nekoliko scenarija za spot ali se njen tim suradnika nije odlučio ni za jedan od ponuđenih. Trenutno je u toku drugi krug kastinga na kojem će najverovatnije Stoja izostati i izbor prepustiti najbližim suradnicima. Izgleda da lijepa pjevačica više nema živce za odabir najbolje „plave kučke" ali je zato mnogo lakše pronalazila zgodne momke koji su u prošlosti glumili u njenim spotovima.

Inače, Stoja je nedavno promijenila ime i sada je Stoja (što joj je do jučer bio nadimak), a ne Stojanka. Razlog za ovu promjenu je bio to što je željela da se zove baš onako kako je publika i poznaje. Inače, Stoja je proteklog vikenda u zagrebačkoj diskoteci „Lampaši" napravila pravi rusvaj. Nakon što je stigla na svoje odredište ona je kao veličanstvena estradna ličnost izašla iz svoje limuzine! Svoj veliki koncert folkerka je započela proslavljenom pjesmom sa novog albuma „Do gole kože" a zatim su se redali svi njeni najveći hitovi.

info by www.pravda.rs

PSEĆA MODNA LINIJA SEKE ALEKSIĆ!


Nakon što je promovisala svoju modnu liniju „Rich bitch“ Seka Aleksić je odlučila da ode u ekscentričnije vode i svoje dizajnerske sposobnosti stavi u funkciju kućnih ljubimaca.
Naime, u drugoj emisiji „Ami Dži šoua“ na RTV „Pink“ gostovaće estradna zvezda, koja će tom prilikom premijerno prikazati novu modnu liniju za pse.
- Seka je odlučila da novu kolekciju za kućne ljubimce promoviše u mojoj emisiji. Modele će nositi njene čivave, koje će se oprobati u ulozi manekena - rekao je Ognjen Amidžić za „Alo!“.
Dakle, ukoliko vaši ljubimci sa dozom zavisti gledaju na Sekine čivave Bjondu i Cezara, obradujte ih novim bundicama, kaputićima i džemperima za predstojeću jesen/zimu. Folk zvezda prosto obožava svoje kuce i nije žalila novca pri izboru materijala kako bi odevni predmeti bili najkvalitetnije izrade, pa će i izreka „živeti kao pas“ nakon ovoga dobiti drugo značenje.
U novom izdanju emisije frontmena grupe „Flamingosi“, pored čivavica manekena, Seka će biti u prilici da učestvuje u igri iznenađenja i poljubi dragu osobu koju dugo nije videla.
- Spremamo i specijalno iznenađenje za našu gošću. Ono će biti potpuno privatno i intimno, a gledaoci će prvi put moći da pred kamerama vide osobu koja Seki mnogo znači.
Amidžić priznaje da će Aleksićevoj postaviti i jedan neobičan zadatak koji će morati da ispuni kao i Severina u premijernom izdanju šou programa.
Izvor: Alo

Thursday, September 25, 2008

Pucnjava na koncertu Ace Lukasa

Bijeljinska policija traga za mladićem N. Č. (18), koji je u subotu pola sata poslije ponoći ispred diskoteke "Dionis" u Dvorovima pucao u radnike koji su prodavali ulaznice, jer nisu htjeli da ga puste bez karte na koncert Ace Lukasa.

U pucnjavi su ranjeni Mile Mijanović (24) i Nenad Ostojić (25), a jedan metak pogodio je u ruku gosta Igora Aničića (20) iz Ugljevika dok je izlazio iz toaleta.

Prema priči očevidaca, do prepirke i vatrenog obračuna došlo je kada je N. Č. počeo da psuje i traži da ga puste u diskoteku bez ulaznice. Radnici nisu uslišili zahtjeve napadača, pa je on iznenada izvadio revolver i počeo Mijanoviću i Ostojiću pucati u noge.

- Onako besan izvadio je pištolj i osuo paljbu na radnike. Tom prilikom, metak je pogodio i jednog gosta diskoteke, koji se tu slučajno zadesio. Ranjeni mladići kolima Hitne pomoći prevezeni su u bolnicu, gdje su zadržani na liječenju. Srećom, niko nije u životnoj opasnosti - kažu očevici.

info by Gazeta

NIŠTA OSIM AUDIA!



Folk pevačica Goga Sekulić ovih dana zadovoljno trlja ruke jer je pazarila automobil koji joj je još davno zapao za oko. Vešto oko Kurirovog paparaca overilo je Sekulićevu u momentu dok je svog crnog četvorotočkaša pokazivala kumu Zoranu.
Sva ushićena i oduševljena novim ljubimcem, pevačica mu je pokazivala unutrašnjost kola, koja je sva u koži. Inače, auto poseduje navigacioni sistem, klimu, DVD i mnoštvo drugih uređaja koje je prestižna firma ugradila u ovog četvorotočkaša.
Kako smo saznali, Goga Sekulić je „porše“ pazarila na nagovor prijatelja, koji su joj pomogli da proda svoj dosadašnji automobil „audi“. Kako je uspešno obavila prodaju, ona je dodala deo love i kupila luksuznu limuzinu, za koju je iskeširala 50.000 evra.
Bilo kako bilo, folkerka sada uživa u vožnji po Crnoj Gori, gde već izvesno vreme boravi.
Izvor: Kurir

Wednesday, September 24, 2008

Rado, presvuci se!


Rado, presvuci se!

Da li zbog zaboravnosti, finanscjskih teškoća, sujete, sujeverja ili fetiša, nekim našim zveijzdama i zveijzdicama se sve češće događa da se u istom komadu garderobe pojave na nekoliko različitih mjesta...

...često dan za danom, što nam jasno govori da nije bilo vremena da se dotični komad materijala provuče kroz vodu, a kamoli tretira kemijskim sredstvima. O čemu se radi? Nemamo pojma...

Posljednji primer priuštila nam je mlada zvijezda Radmila Manojlović, doduše, samo u skromna dva slučaja: na nastupu u diskoteci u Bugarskoj, pa u prvoj emisiji „Zvezde Granda - narod pita“. Nismo uspijeli da saznamo da li je u pitanju talična haljina ili je nastup kod naših susjeda bio toliko uspješan pa nije željela da maleriše ili pak nije imala dovoljno vremena da skokne do kuće, radnje ili telefonske govornice gdje bi mogla da se presvuče. Sve u svemu, ima vremena, zaratit će ona i ozbiljnije sa deterdžentom...
Mlada Rada se time pridružila dugačkom nizu iskusnijih koleginica koje, s vremena na vrijeme, ni puškom ne možeš da nateraš da se presvuku. „Najsvijetliji“ primjeri su, nažalost, rezervirani za neke od najpopularnijih: tako je izvjesna haljina svojevremeno ogrtala Jelenu Karleušu u kratkom vremenskom razmaku u sarajevskoj diskoteci „Akva“, pa na potpisivanju ugovora sa „Pionirom“ u beogradskom „Ruskom caru“, pa bar na dva nastupa na televiziji, a pričaju ljudi da su je vidjeli u istoj i u privatnom noćnom provodu.
I Maja Marijana ne haje mnogo za zlatno estradno pravilo: jedan nastup - jedna garderoba, drugi nastup... Ne tako davno, pojavila se na snimanju emisije „Grand parada“ na promociji CD-a kolegice Indire Radić.


Slične modne gafove imale su i Goga Sekulić i Dara Bubamara, ali o njima nekom drugom prilikom.

info by www.alo.co.yu

SEKA ALEKSIĆ TUŽI TEKSTOPISCE!



Seka Aleksić tužila Miloša Roganovića i Filipa Maletića, autore folk pesme „Aspirin", jer su ovaj hit bez njenog znanja prodali grčkoj pevačici Anci Samiou.
Pevačica Seka Aleksić tužila je autore svoje pesme „Aspirin" jer su veliki folk hit bez njenog znanja i saglasnosti prodali grčkoj pevačici Anci Samiou. Zvezda „Granda" tražiće finansijsku nadoknadu od tekstopisca Miloša Roganovića i pijaniste Filipa Maletića zato što se pesma, koja važi za nezvanični megahit godine, u Grčkoj izvodi kao „Aspirini".
- Bila sam šokirana kada su mi javili da neka Grkinja peva „Aspirin" jer imam ugovor s Roganovićem i Miletićem po kome pesmu „Aspirin" ne mogu da prodaju, niti ustupaju trećem licu bez moje pismene saglasnosti - kaže Seka za Press, i dodaje: - Pesmu sam pošteno platila, a oni su prekršili ugovor jer me ništa nisu pitali. Ja sada želim da mi nadoknade štetu, i zato sam se obratila svojim pravnim zastupnicima, advokatskoj kancelariji „Ateljević" - kaže Seka, koja nije želela da otkriva koliko će obeštećenje tražiti na sudu.
Miloš Roganović je beogradski stomatolog, zaposlen u beogradskom „Mažestiku", koji je napisao tekst za „Aspirin" na muziku pijaniste Filipa Maletića. Pesmu su prvo dali Ivani Selakov, koja je otpevala demo verziju, a onda su kontaktirali sa Sekom i prodali joj je. Posle ovog hita, Roganović i Maletić su, kako saznaje Press, dobili dosta porudžbina da pišu za mnoge druge poznate pevače. Oni trenutno pripremaju dve pesme za Gogu Sekulić, a već su objavili dve numere na albumu „Đoganija". Uporedo rade i hitove za Natašu Bekvalac, Jelenu Karleušu, kao i duetsku pesmu za Miru Škorić i Acu Lukasa.

Monday, September 22, 2008

SEKSIPILNA INDIRA RADIĆ KAO DOKTORICA!


Folkerka Indira Radić nedavno se za potrebe snimanja emisije ‘’Karamela šou’’ preobukla u seksi doktorku i tako dokazala da joj ovaj poziv nimalo nije stran. S obzirom na to da je završila srednju medicinsku školu i da je jedno vreme radila u banjalučkoj bolnici, pevačica se dobro snašla u ulozi lekara, pregledajući i bockajući čuvenog imitatora. Tako je Indira u izazovnoj beloj suknji, u čarapama s podvezicama i visokim štiklama, zadavala slatke muke svom pacijentu. Prvo ga je pregledala stetoskopom, zatim ga stručno previjala i na kraju iglom bocnula u pozadinu. Čuveni imitator uživao je u čarima lepe doktorke i nije se previše opirao da mu uspostavi konačnu dijagnozu. Da joj je, uprkos svemu, muzika najveća ljubav, Indira je u poslednje vreme dokazala brojnim uspešnim nastupima u zemlji i inostranstvu.
Izvor: Kurir

ANA NIKOLIĆ ODUŠEVILA MADONNINOG MENADŽERA!



Ana Nikolić je dobila novog udvarača, a reč je ni manje ni više nego o jednom od čelnih ljudi iz tima najveće svetske zvezde Madone, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici. S obzirom na ovo poznanstvo i naklonost Madoninog menadžera, Nikolićeva će na najvećem spektaklu u Budvi imati poseban tretman.
- Do poznanstva je došlo u jednom klubu u Diseldorfu, gde je Ana imala tezgu pre gotovo dve godine. Ana je, kao i uvek, bila seksi obučena, otkrivajući sve svoje adute, a tokom nastupa nije prestajala da đuska, što se Madoninom menadžeru posebno svidelo jer ga je podsetila na svetsku pop ikonu iz mlađih dana - kaže naš izvor i dodaje:
- Od tada nije prestajao da joj šalje SMS-ove, koji su u početku bili strogo poslovni, a vremenom su poprimili emotivni sadržaj. Ana je čak i dobila ponudu za saradnju koja bi joj donela slavu najveće zvezde na Balkanu. Zbog veze sa biznismenom Matijom "čokoladna devojka" je odbijala Madoninog saradnika, ali s obzirom na to da je sada slobodna kao ptica, počela je da mu odgovara na poruke, čak se i nekoliko puta videla sa njim na romantičnim večerama u Nemačkoj i Švajcarskoj, gde su razgovarali i o poslu.
Kako bismo se uverili u verodostojnost informacije koju smo dobili, pozvali smo Anu Nikolić, koja nam je rekla:
- Ne želim da otkrivam identitet tog divnog čoveka, koji čini sve da se osećam kao najpoželjnija žena na svetu. Tačno je da idem na Madonin koncert, jer taj događaj ne bih propustila ni za šta na svetu. Ako se uzme u obzir i činjenica da ću imati odlično mesto i da je sasvim izvesno da ću upoznati kraljicu popa, odličan provod mi je zagarantovan - kaže Nikolićeva.
Izvor: Kurir

Saturday, September 20, 2008

MAJA MARIJANA PALA U NESVEST


Iako je svrstavaju u grupu pjevačica koje najviše rade na promociji svojeg novog albuma, Maja Marijana je završila na infuziji.
Naime kako saznajemo, nakon završetka jednog od svojih nastupa, Maja je iznenada pala u nesvijest nakon čega je ubrzo povraćala.
Nakon povratka u Beograd folk pjevačica javila se svojem doktoru koji joj je prepisao lijekove i injekcije.
Neporedno prije toga Maju je zahvatio i stomačni virus - prepričava naš anonimni izvor.
Prema mišljenju folkerke, razlog tolikom umoru su treninzi, provodi u studiju dokasno, dijete i vježbanja.
Prema riječima našeg anonimnog izvora Maja je sada i više nego dobro i spremna je za nove koncerte, izazove i promociju svojeg novog albuma "Žena Zmija".
Tekst: folkshowbiz

Thursday, September 18, 2008

Novi album Mine Kostić!

Vodim ljubav tri puta dnevno!

Folkerka Mina Kostić ovih dana, pored brojnih nastupa po gradovima Srbije, vrijedno radi i na novom albumu, koji bi trebalo da izađe do kraja godine. Pjevačica najavljuje novi CD sa puno kvalitetnih balada, za čije je tekstove, kao i do sada, zadužena Marina Tucaković. Njeni vjerni obožavatelji neće biti uskraćeni ni za potpuno drugačiji imidž, koji će biti krajnje spontano osmišljen. Do sada je završeno pet pjesama, a za par mjeseci može se očekivati izlazak novog singla. Iako joj je protekla godina bila naporna, pjevačica ne planira da se smiri, već uveliko puni baterije za nastupajuću radnu sezonu.


info by www.kurir-info.rs

Plesom do frizure!

Folkerka Tanja Savić uči svog frizera i kolegu Aleksandra Kapriša plesati u zamjenu za frizuru! Tanja i Kapriš su, naime, napravili dogovor da ona njega poduči nekim tehnikama plesa jer se frizer, pored svog primarnog zanimanja, bavi i pevanjem i gradi pjevačku karijeru, pa mu ni neki plesni koraci neće biti na odmet. Tanja će u zamjenu za satove plesa dobiti savršen tretman u njegovom frizerskom salonu, i to za "dž"! Savićeva, kojoj je nedavno izašao novi album, ovih dana uveliko se sprema za promotivne i koncertne aktivnosti, pa će joj biti potrebna puna Kapriševa posvećenost kako bi izgledala što lijepše i kako bi cijeli dojam bio upotpunjen dobrom frizurom. Kapriš, naime, pored Tanje, frizira još mnogo poznatih likova, pa će neki od njih morati da sačekaju neko vrijeme jer u svakom poslu, pa i njegovom, postoje prioriteti, što je u ovom slučaju Savićeva.

info by www.kurir-info.rs

Wednesday, September 17, 2008

Budva zadržava Madonu!

Presedan: Pop kraljica u Crnoj Gori ostaje da boravi tri dana
Budva zadržava Madonu!
Sigurno se nikada neće saznati šta su to Madoni ponudili budvanski oci, kada je ona pristala da tri dana provede na crnogorskoj rivijeri.

Reč je o velikom presedanu, jer se sa svih dosadašnjih koncerata na aktuelnoj turneji pop kraljica iste noći vraćala za Pariz.

- Ja sam bio na koncertu u Cirihu i znam da je sletela avionom iz Pariza u 15 časova, a već je u 23 časa bila na putu za aerodrom. Kako trenutno stoje stvari, Madonin tim nam je potvrdio da će ona u Budvu doći na dan koncerta, ali će ostati do polaska u Atinu, znači do 27. septembra - otkrio nam je Maksa Ćatović, direktor „Komune“.
Ćatović kaže da će joj se pridružiti cela porodica u Budvi, što je svojevrsna reklama za taj grad.
- Doći će i njena deca, tako da je „Splendid“ spreman za celu tu ludnicu. Posebno kada se zna koliko će Madona tu ostaviti para, jer, kao što je poznato, ona sama snosi troškove smeštaja svoje ekipe - razgovorljiv je Maksa.


Kaže da je i u Cirihu bilo zabranjeno unošenje fotoaparata, ali da je on svojim mobilnim uspeo da usnimi pola koncerta.
- Fotoaparati se neće moći unositi, ali telefoni hoće. To će dati mogućnost da zauvek zabeleže trenutke koncerta Madone, a i da se sami slikaju na Jazu za uspomenu. Očekujem da vidim 50.000 mobilnih telefona u trenutku kada Madona počne svoj koncert. To je normalno i sigurno nećemo to zabranjivati - pojasnio je za „Alo!“ Maksa šta se podrazumeva pod „zabranjeno slikanje i snimanje“.


Osvojite besplatne ulaznice!
Juče smo prvih pet čitalaca obradovali kompletom ulaznica za veliki koncert Madone koji će biti održan 25. septembra na plaži Jaz. „Alo!“ nastavlja sa akcijom, pa ćemo tako sve do subote podeliti ukupno 50 besplatnih ulaznica za spektakl na Jazu. Ako i vi želite da prisustvujete Madoninom koncertu, imate još četiri šanse da osvojite karte. Evo i propozicija: pet čitalaca koji odgovore na pitanje: „Koje godine su se venčali Gaj Riči i Madona?“ dobiće po dve ulaznice. Potrebno je da odgovorite što brže jer ćemo nagraditi one čitaoce koji najbrže pošalju tačne odgovore. SMS-ove šaljite na broj 062/20-00-10. Cena poruke je standardna za mrežu sa koje šaljete SMS. Imena svih srećnih dobitnika objavićemo u ponedeljak, 22. septembra.

Bajaga i Severina u „Operaciji trijumf“

Najveće muzičke zvezde bivše Jugoslavije biće specijalni gosti serijala „Operacija trijumf“ koji poslednje nedelje septembra kreće na B92. Bajaga, „Let 3“, Severina, Karolina Gočeva, Jelena Rozga, Željko Joksimović, Nina Badrić, Saša Lošić i „Prljavo kazalište“ i mnogi drugi družiće se sa 16 učesnika serijala koji dolaze iz svih zemalja eks-YU, i stog dana će se pred budnim okom kamere boriti za pobedu i svetsku karijeru. Pored regionalnih zvezda, na bini „Operacije trijumf“ u Košutnjaku zapevaće i velike svetske zvezde, ekskluzivci kuće „Universal“ koja garantuje karijeru pobedniku. Za sam početak šoua planirano je pojavljivanje jedne renomirane zvezde, a vode se pregovori da „Operaciju trijumf“ otvori američka pop diva Anastasija ili engleska pop grupa „Sugababes“.
Kada su u pitanju domaće zvezde, kako saznajemo iz izvora bliskih producentskoj kući „Emotion“, osim Bajage, Sverine, Joksimovića, grupe „Let 3“ i još nekih muzičara čije je gostovanje ugovoreno, trenutno se privode kraju dogovori sa Zdravkom Čolićem, Željkom Bebekom, Dinom Merlinom i grupom „Van Gog“. Takođe, ne bi bilo iznenađenje ako se u šou uključe i Oliver Dragojević, Džiboni, grupa „No name“, Edo Maajka, Sergej Ćetković, grupa „Negative“, Kiki Lesendrić, Marija Šerifović, Aleksandra Radović, „Beogradski sindikat“, Laka, Kaliopi, Petar Grašo...
Čelni čovek producentske kuće „Emotion“ Goran Stamenković ističe da će se na sceni „Operacije trijumf“ naći vrsni muzičari koji traju decenijama, ali i alternativne zvezde.
- Planiramo da udružimo sve velike zvezde iz nekadašnje Jugoslavije i da na taj način pop muzici povratimo izgubljeni sjaj. Publika će imati priliku da čuje neprevaziđene muzičare koji traju decenijama, ali i alternativne zvezde koje imaju svoju publiku. Moja je želja da u jednoj emisiji vidim zajedno Olivera Dragojevića i „Beogradski sindikat“ - kaže Stamenković.
Inače, ima novina i kada su voditelji u pitanju. Dok će večernje emisije voditi trio - Milan Kalinić, Ana Mihajlovski i hvatska zvezda Nikolina Pišek, novu emisiju „Najgori od sve dece“, koja će se prikazivati jednom nedeljno, vodiće Marijana Mićić i kontroverzni Dragan Marinković Maca. Mara i Maca će se tokom emisije baviti dešavanjima na akademiji i pratiće živote učesnika „Operacije trijumf“.

Gwen Stefani oblači hotel W



Gwen Stefani je već lansirala vrlo uspešnu modnu liniju pod imenom L.A.M.B., a sada će se očigledno pobrinuti i za odeću zaposlenih u lancu hotela W.

Portfolio.com prenosi da će zaposlene u baru biti odevene u kratke haljine napravljene od crnog žerseja, koje je kreirala pop zvezda. Hotelski lanac sponzor je salona za slavne na Fashion Weeku, a predstavnik za štampu hotela W kaže da je upravo tamo i došlo do saradnje. Zaposleni u baru trebalo bi da nose kolekciju L.A.M.B. već u decembru ove godine ili najkasnije početkom 2009. godine.

Britney Spears podarila portret z avtogramom



Britney Spears in njena družina so v dobrodelne namene podarili podpisan pevkin portret.

Po poročanju People.com je izklicna cena za sliko, ki jo prodajajo na spletni strani eBay, deset tisoč dolarjev. Oljna slika pop zvezdnice je bila podarjena organizaciji Promises Foundation s sedežem v Los Angelesu, ki nudi pomoč socialno ogroženim ženskam in njihovim otrokom. Na spletni strani eBay je prikazanih več slik, na katerih Britney stoji ob sliki, ter pismo njenega očeta Jamiea, ki priča o pristnosti slike.

SLAĐANI DELIBAŠIĆ UKRALI AUTOMOBIL!


Slađana Delibašić, poznatija kao Slađa eks-Đogani, ostala je ovih dana bez svog četvorotočkaša! Slađi je, naime, automobil tipa „jaguar“ ukraden u centru Skoplja dok je u restoranu sedela sa prijateljima, kaže izvor blizak pevačici i dodaje:
- Slađa je sedela sa nekoliko prijatelja iz Skoplja, a „jaguar“ je bio propisno parkiran u blizini restorana. Kad je završila s ručkom, Slađana je još neko vreme provela u razgovoru s prijateljima, da bi po izlasku usledio šok - mesto na kom je bio parkiran njen ljubimac bilo je prazno, a od auta ni traga. U prvi mah Slađa je pomislila da ga je odneo „pauk“, ali budući da se propisno parkirala, nije joj trebalo mnogo da shvati da je auto ukraden. Odmah je alarmirala policiju, koja se dala u potragu za autom. Inače, ukradeni automobil Slađa je dobila od bivšeg dečka Nikole Sandulovića. Nikola je nakon raskida tražio da mu bivša devojka vrati „jaguar“ koji joj je poklonio, ali Slađana se oglušila o njegove zahteve, tvrdeći da mu je automobil isplatila, pa je ceo slučaj dobio epilog na sudu. Nepoznato je, međutim, da li se i kako završio ovaj sudski proces budući da je auto pre krađe još bio u Slađaninom vlasništvu. Da li će joj se isti vratiti, ili će na kraju „pripasti“ nekom trećem, ostaje da se vidi.
Kako bismo proverili trenutnu situaciju i da li je auto nekim slučajem pronađen, pozvali smo Slađu i zamolili je za komentar.
- Ne bih uopšte da pričam na tu temu jer ne želim da se o tome piše dok je istraga u toku! Policija je prema mojim saznanjima ušla u trag automobilu i više informacija ću dobiti za nekoliko dana - izričita je bila Delibašićeva.
Izvor: Kurir

Tuesday, September 16, 2008

Mina Kostić - Da snimim pornić bio bi najbolji!


Mina Kostić istakla da je ne zanimaju privatni „radovi" drugih kolegica poručujući da bi ih i u tome, kao i u pjevanju vjerovatno otpuhala sve!
I u tom poslu bih bila najbolja jer u svemu uvijek dajem maksimum - kaže Mina.
Afere sa intimom su deplasirane i loš su način da neko dođe od slave - smatra lijepa folkerka
„Seks bomba", „džepna Venera", „kraljica oštrog jezika" i kako sve još ne zovu folk pjevačicu Minu Kostić, ovih dana intenzivno nastupa iako je manje-više potvrđeno da je u drugom stanju. Osvrćući se na nedavni (montirani?) porno snimak ukućanke „Velikog brata" Jelene Žeželj, Mina je u svom stilu odmah rekla da je isti ne zanima, kao i da svako ima pravo da radi šta hoće.
- Ja sam veoma patrijarhalno odgojena i imam vrlo negativan stav o tome. Ja sam prvenstveno umjetnica i pjevam, ne snimam porno-filmove. Da to radim, vjerovatno bih bila najbolja u tom poslu, kao što sam najbolja u pjevanju! To bi tako bilo jer uvijek u svemu dajem svoj maksimum - rekla je Mina za naš list.
Atraktivna pjevačica osuđuje sve što je vezano za vulgarnost ali smatra i da je svako gazda svog tijela.
- Afere sa intimom su deplasirane i loš su način da neko dođe od slave. Svako svoju intimu treba da zadži isključivo za sebe a ne da je dijeli sa milionima ljudi - rekla je Mina za „Pravdu".
Ukoliko bi ijednom u javnosti ikada isplivao neki erotski pa čak i porno snimak „džepne Venere" estrade, čini nam se da bi do nogu potukao Jelenu Žeželj, Sanju Stojanović i Suzanu Mančić, a vjerovatno bi ugrozio i neprikosnovenu Severinu Vučković čiji je snimak u trajanju od 11 minuta na svjetskim „XXX" internet portalima i dalje u samom vrhu.

Neda Ukraden snimila novi spot!


Neda sa dva momčića

Tokom vikenda, Neda Ukraden je snimila spot za novi singl „Naj, naj“ u produkciji televizije Dragane Mirković DM-SAT. U spotu se pojavljuju dva mlada i seksepilna mladića koji su goli do pojasa, što je Nedi, očigledno, imponovalo.

Modeli su bili Zoran Kostić, član agencije „AK models“, i Marko Geber iz agencije „Foks“. Dobroj atmosferi na snimanju doprinjeli su i stilist Bane Dević, šminkerka Anđela i poznati frizer Aleksandar Kapriš. Premijera spota zakazana je za slijedeći tjedan.

info by www.alo.co.yu

TRUDNIČKO LJETOVANJE ANE KOKIĆ!



Folk pevačica Ana Kokić, koja je u sedmom mesecu trudnoće, i njen verenik Nikola Rađen koriste poslednje dane leta kako bi se odmorili i pripremili za predstojeću ulogu roditelja. Seksi folkerka i naš poznati vaterpolista dane provode u luksuznom turskom letovalištu Belek. Kako Press saznaje, posle konsultacije sa lekarima koji vode Aninu trudnoću, njih dvoje su u poslednji čas uplatili jednonedeljni odmor u luksuznom hotelu „Spajs end spa", u kome je nedavno boravio i bivši lider radikala Toma Nikolić.
- Ana i Nikola su odlučili da na odmor odu početkom septembra, da bi zbog njene poodmakle trudnoće izbegli velike vrućine - navodi sagovornik Pressa, i dodaje: - Ana je odabrala prelepi hotel „Spajs end spa", jedan od najluksuznijih u Turskoj, a za jednonedeljni odmor budući roditelji su iskeširali 2.000 evra. Zaljubljeni par dane je uglavnom provodio u laganim šetnjama uz more i odmaranju pored hotelskog bazena - zaključuje sagovornik Pressa.
Jedna od najzgodnijh srpskih pevačica trebalo bi da se porodi krajem godine, a pre odlaska na letovanje Ana i Nikola su pomoću ultrazvuka saznali da će dobiti ćerku.
Izvor: Press

Sunday, September 14, 2008

Ceca ponovo na Pinku!




Svetlana Ceca Ražnatović vratit će se ne televiziju Pink, i to u liku jedne od lutaka serijala "Vila Grand", koji uskoro kreće na ružičastoj televiziji, saznaje Kurir iz izvora bliskih Pinku. Odobrenje je naime dao i vlasnik televizije Željko Mitrović, koji je svojevremeno potpisao zabranu emitiranja bilo čega što se tiče Cece Ražnatović. Razlog zabrane bilo je nedokazano pjevačicino tipovanje na otmicu vlasnika Pinka, inače njenog kuma, što je Ceca oštro demantirala i protiv onih koji su takve informacije plasirali u javnost pokrenula tužbe za klevetu. Ceca je tako već nekoliko godina zabranjena na televiziji Pink, a aktuelna događanja mogla bi da budu svojevrstan povratak pjevačice na Pink, doduše na malo neuobičajen način, kaže izvor Kurira i dodaje:

- Lutkarski serijal je zamišljen tako što će "Grandovi" pjevači pozajmiti glasove lutkama, koje će uz skečeve i dijaloge pjevati pjesme poznatih. Nije bilo očekivano da će Željko prihvatiti da se Cecin lik pojavi među lutkama, ali, na iznenađenje svih, on je potpisao odobrenje i sada se piše tekst koji će lutka Ceca govoriti tokom serijala. Pored dijaloga, Cecina lutka će pjevati, pa će se tako nakon nekoliko godina ponovo čuti na ružičastoj televiziji. Bit će to svojevrstan povratak Cece na televiziju Pink, a da li će na tome i ostati, pokazat će vrijeme - završava naš izvor.

Kako bismo provjerili o čemu se radi, pozvali smo Svetlanu Ražnatović i zamolili je za komentar:

- Ne mogu mnogo da komentiram na tu temu niti imam informacije o tome, ali jedino što mogu da kažem jeste da očekujem samo sarkazam i ismijavanje. Živimo u takvoj zemlji gdje je svakom sve dozvoljeno, te me ništa više ne može iznenaditi.


info by www.kurir-info.rs

DONNA ARES JOŠ SEKSIPILNIJA SA KRAĆOM KOSOM!


Povodom nastupa popularne grandovke Donne Ares u diskoteci "Killy" u Novom Sadu koji je održan do ranih jutarnjih sati uz dobru i opuštenu atmosferu, pjevačica je iznenadila svoje poklonike i drastično skratila svoju kosu.
Publika u diskoteci se u jednom trenu začudila i složila da je Donna još seksipilnija i mlađa!

Prema našim saznanjima, Donna je oduševljena novom frizurom te se osjeća puno oslobođenijom.
Dodala je kako joj je kose nije žao te da će joj kosa brzo narasti, a do tada će se dobro odmoriti od svakodnevnog i dugotrajnog feniranja.
Donosimo Vam Donninu fotografiju sa kraćom kosom prije nastupa u "Killyu".
Tekst: folkshowbiz

Saturday, September 13, 2008

INDY KAO PROFESIONALNA GLUMICA!


Prije mjesec dana popularna folk pjevačica Indira Aradinović snimila je spot za svoju najnoviju pjesmu "Natenane". Nakon što su je tom prilikom ljudi iz filmskog svijeta pohvalili i usporedili je sa Oliverom Katarinom te procijenili kao fenomenalnom glumicom, Indy se odlučila da se upiše u školu glume.
Kako saznajemo od naše anonimnog izvora, Indy bi u školu glume trebala krenuti od jeseni koja će joj pomoći oko scenskih nastupa jer kako saznajemo, pjevačica novi album svojoj publici želi predstaviti u potpuno drugačijem svjetlu.
Tekst: folkshowbiz

JOVANA TIPŠIN IMA NOVOG DEČKA!


Folk pevačici Jovani Tipšin očito su suđeni vlasnici lokalnih televizija. Posle višemesečne veze s vlasnikom TV Balkanike Draganom Milosavljevićem Cvrčkom, Jovana se opet smuvala s jednim gazdom, i to sa vlasnikom TV Kopernikus Srđanom Milovanovićem.
Kako Kurir saznaje, golupčići su već tri meseca u strasnoj ljubavnoj vezi, koja je krunisana zajedničkim životom. Naime, nakon samo par dana zabavljanja Jovana je spakovala svoje stvari iz porodične kuće i preselila se kod Srđana u stan. Da li će i ova veza imati isti kraj kao prethodna, ili će pevačica stati na ludi kamen, ostaje da se vidi.

DONNA ARES POHODI HRVATSKU!



Najpopularnija bosansko-hercegovačka pjevačica Donna Ares pohodi Hrvatsku. Pokorivši Split, po prvi put u svojoj veličanstvenoj desetogodišnjoj karijeri, obradovat će svoju hordu obožavatelja u Rijeci (10.10. MANGOS) i Medulinu (11.10. IMPERIAL). Jedina prava, okrunjena titulom 'kraljica muzike' Donna Ares sprema odlične nastupe svojoj vjernoj publici u Hrvatskoj. Energična i sexy sa svojim moćnim glasom, zasigurno će podići atmosferu do samog usijanja. Stoga Vas pozivamo da tih večeri obavezno posjetite koncerte i prisustvujte nezapamćenoj spektakularnoj zabavi na tim prostorima, koja će obilježiti ozračje posljednjih ljetnih večeri . ONA DOLAZI…

Official site www.donna-ares.com
Official Forum http://forum.donna-ares.com/

NE-Yo širi posao



Nedavno smo javili da je Ne-Yo želeo da izađe iz okvira svog R&B zvuka i zato je snimio pesmu sa Fall Out Boy.

Sada nam je Ne-Yo rekao da se pesma neće pojaviti na njegovom dolazećem albumu Year of the Gentleman, ali nada se da ćete je jednom čuti.

"Snimili smo pesmu koja je trebalo da se nađe na albumu, ali tada sam ja imao vrlo široke vidike i meni se pesma svidela. Svidela se i Patricku [Stumpu], ali čini mi se da ljudi iz Def Jama misle kako svet još nije spreman za pesmu Ne-Yoa i Patricka Stumpa. Možda neki drugi put, jednom kasnije."

Friday, September 12, 2008

Dona Ares Aritmija spot

Timbaland dobija isto odlikovanje kao Bono i McCain



Svake godine, već tri stotine godina, Philospphical Society sa Trinity Collegea u Dublinu, u Irskoj, odlikuje nekoga titulom "Honorary Patron".

I kako javlja FemaleFirst.co.uk ove godine će ta čast pripasti Timothyju Mosleyju, aka. Timbalandu. Dobrodošlicu u elitnu organizaciju zbog doprinosa muzici iskazaće mu na ceremoniji u oktobru. Tim će se tako pridružiti Bonu, nadbiskupu Desmondu TuTu, Oscaru Wildeu, senatoru Johnu McCainu i Billu O’Reillyju.

Mariah Carey bez menadžera?



Na stranicama žute štampe našla se vest da je Mariah Carey najurila svog menadžera Bennyja Medina.

Izvor je rekao da je Mariah Carey čula kako Medina pokušava da ubedi Jennifer Lopez da postane njegov klijent, a to se Mimi nije svidelo. Ali Medina kaže da je samo bio na ručku sa Mariah na kojem su “restrukturirali i racionalizovali njenu kompaniju”. Medinu su nedavno otpustili Tyra Banks i Usher.

Marčelo hoće MTV nagradu

Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, nominovan je za MTV nagradu Best Adriatic Act, koja će pripasti ex-yu izvođaču na dodeli evropskih MTV nagrada. Njegovu konkurenciju čine hrvatske grupe Jinx i The Beat Fleet, Leeloojamais iz Slovenije i Bosanac Laka. Glasanje je počelo pre dva dana i traje do 12. oktobra. Pobednik će biti proglašen 6. novembra u Liverpulu. Nagradu Best Adriatic Act su do sada dobili Siddharta, Aleksandra Kovač i Van Gogh.

Glasajte i podržite Marčela na sajtu MTV EMA ovde.

MARTA SAVIĆ SE SLIKA ZA BUGASKI PLAYBOY!

v

Marta Savić, koja je u posijednje vrijeme zapostavila estradu, ovih dana je dobila primamljivu ponudu da se slika za bugarski Playboy, tvrdi izvor Kurira blizak folkerki:

- Preij nego što će sa kćerkom krenuti na ljetnji odmor, Marta je za svoju dušu, iz zezanja, uradila fotke u donjem vešu, i to maksimalno provokativnom. Pošto pjevačica ima veliki broj prijatelja u susednoj Bugarskoj, fotke su i tamo dospjele i, po principu iz ruke u ruku, nekako se našle i kod urednika bugarskog izdanja časopisa Playboy. On je odmah pozvao pjevačicu i ponudio joj da se naga slika za naslovnu stranu.Savićeva se malo nećkala, ali onda je presjekla i odlučila da iskoristi ovu primamljivu ponudu - priča naš sugovornik i dodaje:

- Marta je i prošle godine dobila ponudu da se slika za njihov Playboy. Zbog zdravstvenih problema morala je da otkaže suradnju. Međutim, sada kada se vratila iz Grčke, gdje se sita nauživala, stupila je u kontakt sa urednikom, definitivno je pao dogovor da se slikanje održi u rujnu na plažama diljem Crnog mora, a na naslovnici neće biti sama, jer će joj društvo praviti njen veliki prijatelj Azis, kontroverzni bugarski pjevač. Inače, Marta će na tim slikama biti ko od majke rođena, zaključuje naš izvor.

Prva fotografija kćerke Jelene Karleuše-Tošić!


Hrvatski mediji objavili su jučer fotografiju na kojoj je, navodno, Atina, kćerka Jelene Karleuše. Sliku je, tvrde, napravila babica mobilnim telefonom u bolnici. Jelena Karleuša rodila je prošlog tjedna carskim rezom u bolnici "Narodni front" u Beogradu. Beba je bila teška 3,5 kilograma, a roditelji su nekoliko dana prije njezinog dolaska na svijet odlučili da će se njihovo prvorođenče zvati Atina.



Ovih dana u medijima se nagađa o tome kada će, kome i za koliko novca Jelena Karleuša dozvoliti da napravi prve fotografije male Atine. Neposredno prije porođaja Jelena se razgolitila i napravila fotografije koje je, navodno, papreno naplatila, ali o kojoj je sumi riječ zasad nije poznato. Novac prikupljen od prodaje fotografija, Karleuša će pokloniti u humanitarne svrhe, a dio sredstava će na inzistiranje njenog supruga Duška Tošića, nogometaša njemačkog Verdena, otići djeci bez roditeljskog staranja. Još uvijek nije poznato da li je na slici koja je prosljeđena pojedinim medijima zaista kćerka Jelene Karleuše, a prve reakcije novopečene mame očekuju se danas, kada bi JK trebala da napusti bolnicu.

DARA BUBAMARA VS. GOCA TRŽAN


Folkerka se okomila na pevačicu jer se pronašla u njenoj izjavi da joj je muka od "pevačica koje se hvale kupovinama skupih tašni"!
Folkerka Dara Bubamara ispljuvala je Gocu Tržan, koja je nedavno izjavila kako joj je muka od marke "luj viton" i pevačica koje se hvale kako su za tašnu dale i po nekoliko hiljada evra, dok narod nema šta da jede!
Naime, folk pevačica osula je paljbu na koleginicu, jer se očigledno osetila prozvanom njenim oštrim rečima, te je rešila da joj uzvrati udarac u intervjuu za nedeljnik "Svet".
- Prema Gocinoj logici, ako je zemlja u krizi, svi treba da se oblačimo na pijaci - rekla je Dara u tom intervjuu, i zasiktala:
- Čuj, našao se neko pametan da mi meri na šta da trošim pare. Ne želim da me Goca pogrešno shvati, ali komentari te vrste dozvoljeni su samo Breni i Ceci. Njima zaista može da bude muka od "luj vitona", ali ne i jednoj Goci Tržan. Pomisliću da je ljubomorna - zaključila je Radojka Adžić.
Na koga je Tržanova zapravo ciljala možemo samo da nagađamo, a bez daljeg je da je ostala zatečena Darinim komentarima, jer je za GAZETU, kada smo je pozvali da je pitamo za njeno mišljenje, u neverici izgovorila sledeće:
- Ne verujem i čisto sumnjam da je Dara rekla tako nešto za mene i nije mi jasno zašto se baš ona osetila prozvanom, mada je ispod mog nivoa da ja sad povodom toga nešto komentarišem - kratko je izdeklamovala Goca za naš list.
Stvarno, zašto se Dara osetila prozvanom?

Thursday, September 11, 2008

300 EURA NA POKLON



Folkerka Goga Sekulić na nedavnom nastupu u nemačkom Ofenbahu, u prepunoj diskoteci ‘’ King’’, na poklon od obožavateljke dobila je ni manje ni više nego kovertu sa 300 evra! U potpunom šoku, pevačica je insistirala na tome da ovu sumu vrati devojci, koja joj je svoj ‘’skroman’’ dar ostavila nakon nastupa u garderobi. Međutim, ona joj nije dala nikakav kontakt telefon, osim kratke poruke da je njen vatreni fan i kako želi da te pare sa zadovoljstvom potroši u obližnjem butiku u Nemačkoj. Inače, Goga je to veče oduševila mnogobrojnu publiku, pevajući nove pesme u svom prepoznatljivom izazovnom stilu.

Seka navučena na nargile!

Seka navučena na nargile!
Novi poroci stečeni na odmoru u Turskoj i Egiptu

Tokom dvadesetodnevnog odmora u Turskoj i Egiptu, folk pjevačica Seka Aleksić i njen dečko Mladen Radulović iskoristili su priliku da osjete čari noćnog života u tim arapskim državama.

Po njihovom priznanju, najviše im je prijalo pušenje nargile!
- Svake večeri smo odlazili u kafiće, gdje je običaj da se uz ili umijesto pića puše nargile. Najdraži ukusi su nam jabuka, kajsija i trešnja. Inače, i u Beogradu postoji lokal gdje Mladen i ja često odlazimo zbog tog zadovoljstva - rekla je Seka za „Alo!“.
Popularni par je imao neposredan kontakt sa lokalnim stanovništvom, a Seka je stekla i nove fanove kojima je potpisivala posljednji CD „Kraljica“.

Oženio se i Nenad Blizanac

Nenad Jovanović se oženio poslednjeg dana avgusta, a trudna mlada Jovana Pejović bila je najveselija na svadbi. Od kolega Blizancu su na svadbu došli Ana Kokić, Aco Pejović, Boban Rajović Piroman, Aca Lukas.... Mladenci će preskočiti medeni mesec, ali čim se Jovana oporavi od porođaja, a beba ojača, kreću na romantično putovanje....

Wednesday, September 10, 2008

Razmaženi egoista!-Jelena Karleusa posle porodjaja

Jelena Karleuša posle porođaja odlučila da prima injekcije za zaustavljanje mleka jer nema nameru da doji svoju bebu
Pevačica Jelena Karleuša i posle porođaja prima velike količine analgetika kako ni u jednom momentu ne bi osetila bilo kakav bol, pošto od njega ima fobiju, saznaje Kurir od izvora bliskih novopečenoj mami.

- Jelena se, naime, pre porođaja izjasnila da ne želi da trpi bilo kakve bolove, pa je prirodni porođaj otpao kao opcija. Pevačica od bolova ima fobiju i pre porođaja se sa dr Stanojevićem dogovorila o načinu na koji će svoju prvu bebu doneti na svet. Opšte je poznato kako je dr Dušan Stanojević jedan od vrhunskih stručnjaka u svom poslu, pa je upravo to razlog što ga poznate ličnosti angažuju - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Ono što je posebno interesantno jeste podatak da čuveni doktor porađa majmunice i druge životinje u zoološkom vrtu u Beogradu - zaključuje naš izvor.

Inače, porođaj JK je prošao bez komplikacija i ona se oporavlja bez problema. Međutim, Jelena i sada uzima epiduralnu anesteziju i veliku dozu analgetika kako bi izbegla bilo kakve bolove. Lekove uzima u meri u kojoj joj je dozvoljeno i u dozama koje neće štetiti njenom zdravlju. Iz samo njoj znanih razloga primila je i injekcije kako bi zaustavila mleko, pa će se njena ćerkica Atina hraniti veštačkim mlekom. Poznata pevačica će iz bolnice izaći za nekoliko dana, odnosno kada se postporođajno stanje stabilizuje. Mamu i bebu kod kuće čeka iznenađenje jer je pevačicina majka Divna za svoju mezimicu preuredila deo kuće u beogradskom naselju Altina i sve je spremno za njihov dolazak. Jelenin suprug, poznati fudbaler Duško Tošić, zbog obaveza u reprezentaciji neće moći da izvede svoje princeze, ali to će umesto njega učiniti novopečena baka Divna.

Tuesday, September 9, 2008

Sahrana Dine Dvornika - bez crnine



Kralj fanka na prostoru bivše Jugoslavije, Dino Dvornik biće kremiran u sredu u Zagrebu, a njegova porodica poručila je onima koji će doći na pogreb da ne oblače crninu.

"Molim sve one koji će doći na pogreb da ne dođu u crnini", rekla je njegova spuruga Danijela, a brat Dean rekao je da se Dino grozio sahrana i da će zato biti kremiran. "Njegova želja je da mu na pogreb ljudi dođu obučeni kao za koncert, a ne u crnini".

Hrvatski portal Index.hr piše da će Dino Dvornik biti kremiran u crvenom odelu, sa cilindrom i da je uvek govorio da želi veseo pogreb.

Ni posle konferencije za novinare zagrebačke policije nije poznat uzrok smrti 44-godišnjeg muzičara.

Zna se da je Dvorniku pozlilo tokom noći, nakon čega ga je supruga Danijela pitala da li da pozove Hitnu pomoć, ali je odgovorio da ne treba. Hitnu pomoć nisu pozvali, a Danijela je zatekla Dina mrtvog u krevetu oko 13 sati.

Za sada nisu poznati ni rezultati obdukcije, a patolozi su ih najavili za nedelju dana.

"Umro je nezadovoljan i nesretan. Pretpostavljam da ga je izdalo srce. Nalazi obdukcije biće poznati tek narednih dana. Stvarno je sad svejedno od čega je umro. Želim da ga ljudi pamte po njegovoj dobroti, iskrenosti i muzici, a ne po skandalima", rekla je novinarima supruga Danijela.

Dino Dornik će biti kremiran u sredu u 15.45 na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Hrvatski mediji špekuilšu da se Dino Dvornik predozirao lekovima, najverovatnije heptanonima.
Policija, međutim, nije potvrdila nezvanične informacije prema kojima je pored Dvornika pronađena veća količina heptanona i tableta za lečenje hepatitisa C.

Dugogodišnji lekar Dina Dvornika tvrdi da muzičar nije preterivao sa lekovima.

"Poslednjih meseci Dino je bio jako depresivan. Delomično zbog smrti svog oca, a najviše ga je mučilo to što je osećao da više nema energije, snage i inspiracije. Hteo je da bude stari Dino Dvornik, a on je postajao umoran, iscrpljen, gubio je motivaciju što je karakteristično za bivše zavisnike koji pređu 40.godinu života", izjavio je za 24sata.hr njegov dugogodišnji lekar Slavko Sakoman sa Klinike za lečenje zavisnosti u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

Dodao je da Dino "nije bio pohlepan za terapijom i lekovima". "Insistirao je na malim dozama lekova.
Terapija koju je uzimao bila je racionalna, iako ja ne mogu da znam šta je uzimao na svoju ruku".

"Njegova tolerancija na opijate bila je visoka pa ne verujem da se slučajno predozirao. Druga je stvar ako je to bio pokušaj sucida", rekao je Sakoman, dodajući da mu Dvornik nikada nije govorio o samoubistvu, ali da je znao da se veoma rastuži na nepravdu.

Monday, September 8, 2008

Edo Maajka - Gansi


Bilo je to stvarno davno
Prije Bljeskova, Oluja
Vrijeme kad su branili ime
Plavog Kluba
Kad su se pankeri i reperi
Mrzili do neba
Ja sam bio "prvomajska"
I pomalo od svega

Vrijeme kad je Tomica Petrović
Znao šta radi
Malo prije neg' su izašli
Hrvatski velikani
Znala se rutina
U "Točkici" koja piva
Prije neg što uđem u "Jabuku"
Cole i Vina

DJ što je vrtio tada
Je direktor Menarta sada
I on se sjeća Jasne
Ma, svi je se sjećaju, valjda

Sjedila je uvijek
S desne strane šanka
Oko nje pijanci
Na svakome kožna jakna
Na svakome licu nada
Jebat će je valjda

Ona s cijelim klubom flerta
I glumi da je sretna
Pažljivo bira
Za kog će gaće da skida
Imao je šansu
Svaki vinkovački roker što svira

Svaki član Majki
I drugih grupa tonu
I svako ko se pojavio u Hit Depou

Ja sam ček'o šansu
Ček'o sam svoj red
Smišljao laži da pjevam
I da imam bend
Uletio s njom u WC
I to joj nasr'o sve
Da smo u Garaži i da konačno snimamo CD
I uskoro s TV-a
Već nas je zvao Pišta
Rekla je:
Odjebi mali, nećeš dobit ništa
MRŠ !!!

Svirali su Gansi (u Jabuci)
Svirali su Gansi
Svirali su Gansi (u tu veče)
Svirali su Gansi
Rekla mi je: bježi, mlad si
Mali, nisi faca
Mali, nemaš karizmu
Nemaš auto, mali
Mali, nemaš čistu iglu
Svirali su Gansi (G-G-Gun's-i)

Prošlo je vrijeme krađa
Prošla je i Oluja
Canjuga post'o niko
Vratili smo ime kluba
Ja snimio 4 albuma
Sad sam neka faca
Nemam stan, al imam ženu
Imam birc kod placa

Bendovi što su tad harali
Se poraspadali
U Jabuci i sad trunu
Oni što su Jasnu karali

Ja rokam s Frenkom i Soul-om svaki weekend
Naletim na Jasnu
A mislio sam neću je nikad vidjet
Zamisli, na Srću ima kuću
I na mom koncertu bila
Uleti u Backstage
Kaže: Edo može l' piva
Poče se nabacivat, pričat
Ja kužim spiku
Znam da imaš ženu
Al' ja bih s tobom sliku
Ja sam Jasna i volim ovaj rep
Ajmo do mene Edo
Ja, ti i Frenki tenk
I to baš ovaj sleng
Došlo mi se rigat
Neću govorit šta je htjela
Jer će me cenzurirat

Nema rupe po ruci
Al ima poderan nos
Frenki popizdi odmah
Kaže: 'ajmo stara, voz
Mrš odavde
Ona me pogleda
Tužna, k'o da me znade
Rekoh, možda joj sad klikeri rade
Al' zato rade redari
I tjeraju je vani
Ja se zaletim za njom
I kažem joj STANI !!!
Jasna htio sam te jebat
K'o svi "jabukaši"
Al' sad si potrošena roba
K'o rokeri naši...BITCH

Svirali su Gansi (je l' se sjećaš)
Svirali su Gansi (ne sjećaš se, ha)
Svirali su Gansi (svi su te karali)
Svirali su Gansi
Rekla mi je: bježi, mlad si
Mali, nisi faca
Mali, nemaš karizmu
Nemaš auto, mali
Mali, nemaš čistu iglu
Svirali su Gansi (G-G-Gun's-i)

Svirali su Gansi sad malo bounce-aš na rep
Je l' haha
Bounce, bounce
Bounce-aj stara, bounce-aj da vidimo

Jasna, Jasna
Nikad mi nisi bila jasna, matere mi

Perez Hilton u ulozi domaćina internetnog showa Europe Music Awards 2008



Najslavniji zvezdani bloger uneće u najprestižniji evropski muzički događaj godine sve ono što ga je proslavilo i što strani novinari opisuju kao "perezciousness".

Perez Hilton, najslavniji i prvi pravi, kao i jedini originalni zvezdani bloger biće domaćin ovogodišnjeg internetnog showa u okviru Europe Music Awards 2008 na internetnoj stranici www.mtvema.com. Europe Music Award 2008. održaće se 6. novembra 2008. u Liverpool Echo Areni u Liverpoolu, evropskom gradu kulture, a sponzori su edc by Esprit i Sony Ericsson.

"Opet je reč o odličnoj kombinaciji, jer je Perez pionir na području razotkrivajućeg blogovanja", izbor je komentirao Richard Godfrey, izvršni producent dodele nagrada. "Kao domaćin će zasigurno učiniti ovogodišnji internetni prenos nezaboravnim i uneti gomilu začina i posebnosti, po kojima je Perez tako poznat."

Perez Hilton, samozvana “Kraljica svih medija”, prvi put će se povezati sa MTV-jem i u Evropi, jer je u SAD već sarađivao sa kanalom Vh1, na kojem je imao šou What Perez Sez.

"MTV će dovesti Russla Branda u SAD da kao domaćin Video Music Awards u manifestaciju unese malo britanskog, a sada su izabrali MENE da u Veliku Britaniju i Evropu donesem sve što je perezijansko", rekao je Perez Hilton. "Počašćen sam i ushićen što ću biti povezan sa Europe Music Awards, spektaklom koji sam svake godine u SAD pratio uživo preko TV ekrana, a ovoga puta biću deo celog događaja."

Ali dodela neće biti jedina na kojoj će Perez učestvovati, naime, on će još pre toga pratiti pripreme za najveći evropski spektakl godine, izveštavaće sa događaja u okviru MTV-jeve Nedelje muzike u Liverpoolu (MTV Liverpool Music week) koji sponzoriše edc by Esprit. 6. novembra, dakle na dan dodele nagrada, Perez će na crvenom tepihu intervjuisati zvezde i pokušati za MTV-jeve gledaoce da sazna i razotkrije najsočnije tračeve. A kasnije tokom večeri u posebnom internetnom prenosu razotkriće tajnu iza pozornice i same dodele u Liverpool Echo Areni i kao šlag uručiti jednu od nagrada... Veče će nesumnjivo biti perezijansko!

"Perezova prisutnost na ovogodišnjim Europe Music Awards osigurava da nijedna glasina ili aluzija neće ostati skrivena koliko god pokušavali da je sakriju. Razotkriće sve i svakoga!", dodaje Godfrey. "I svojim nepogrešivim talentom za otkrivanje vrućih vesti Perez će se pobrinuti za neprestanu škakljivost i ekskluzivnost dodele."

Perezova internetna stranica www.perezhilton.com osnovana je pre četiri godine, a ove godine beleži prosečno 200 miliona unikatnih mesečnih poseta i postala je obavezno dnevno čitanje za sve koji se bave svetom slavnih.

"Ja ću pokrivati prostor iza pozornice, biću na crvenom tepihu i po celom Liverpoolu kako bih došao do škakljivih vesti i glasina", zaključuje Perez. "Pratite me na internetnoj stranici i zasigurno nećete ništa propustiti!"

MTV Europe Music Awards 2008 donose jedanaest kategorija

Pobednici će biti poznati 6. novembra 2008, kada će se u Liverpool Echo areni dogoditi veličanstvena dodela
Europe Music Awards 2008 održaće se 6. novembra 2008. u Liverpool Echo Areni u Liverpoolu, evropskom gradu kulture, a sponzori dodele su edc by Esprit i Sony Ericsson, dok još uvek nestrpljivo očekujemo ime domaćina glavne dodele.

U skladu sa tradicijom i 15. godišnjicom MTV-jevih Europe Music Awards, i ove godine kategorije slave najbolje i najveće na svetskoj muzičkoj sceni, a prvi put će ove godine biti nagrađeni i najbolji novi, odnosno izvođači koji tek dolaze.

„I ove godine nagrade će počastiti najbolje solo izvođače i grupe“, kaže Richard Godfrey, izvršni producent dodele nagrada. „Oni srećnici koji budu ovenčani nagradom, pridružiće se 'kremu kremova' u MTV-jevoj Dvorani slavnih.“

Publika će ove godine glasati u deset od ukupno jedanaest kategorija, među kojima i su i tri potpuno nove kategorije - „New Act“, „Best Act Ever“ i „Europe's Favourite“. Pomenute kategorije su u skladu sa MTV-jevom željom za otkrivanjem i nagrađivanjem perspektivnih regionalnih izvođača i naravno za nagrađivanjem i odavanjem počasti već afirmisanim međunarodnim imenima. Najboljeg u kategoriji „Video Star“ izabraće predstavnici MTV-ja.

„Naša publika zna šta je najbolje,“ dodaje Godfrey, „Naša publika je ona koja je muzičarima pomagala do uspeha i slave i verujemo da su oni ti koji najbolje znaju ko zaslužuje da dobije nagradu.“

Spisak kategorija:

 „ALBUM OF THE YEAR“
 „HEADLINER“ (najbolja koncertna grupa/ izvođač godine)
 „MOST ADDICTIVE TRACK“ (najpopularnija pesma godine)
 „BEST ACT EVER“ (izvođač / grupa– nova, afirmisana ili legendarna; koju gledaoci najviše vole)
 „NEW ACT“ (najbolji prodor novog izvođača / grupe u 2008. godini)
 „ACT OF 2008“ (najbolji izvođač / grupa 2008. godine)
 „ULTIMATE URBAN“ (najpopularniji r'n'b ili hip-hop izvođač / grupa)
 „ROCK OUT“ (najpopularniji rock ili alternativni izvođač / grupa)
 „REGIONAL AWARD“ (lokalni izvođač, koga biraju gledaoci u pojedinačnoj regiji – nominovani su Jinx, Laka, Leeloojamais, Marčelo i T.B.F.)
 „EUROPE'S FAVOURITE“ (pobednici regionalnih nagrada takmiče se između sebe)
 „VIDEO STAR“ (najbolji video proizvod)

Glasanje već traje na internetnoj strani www.mtvema.com.

Glasanje je počelo krajem avgusta i do nedelje, 21. septembra 2008. možete na internetnoj strani www.mtvema.com od predloženih izabrati svog favorita, a najboljih pet će zatim u svakoj kategoriji čekati na vaše glasove od ponedeljka, 29. septembra do nedelje, 2. novembra, dok će pobednici biti proglašeni 6. novembra u neposrednom prenosu.

„Nijedna druga dodela nagrada ne daje publici toliku moć kao Europe Music Awards!“ zaključuje Godfrey. „U MTV-ju sve do nedelje pred dodelu ne znamo ko će biti pobednik!“

Za petnaest godina dodeljeno je više od 170 nagrada solo izvođačima i grupama, a ovogodišnji izvođači pridružiće se, između ostalih, i Justinu Timberlakeu, Madonni, Spice Girls, Robbieju Williamsu, Eminemu, Janet Jackson, Michaelu Jacksonu, Linkin Park, Bryanu Adamsu, Take That, Tokyo Hotel i prošlogodišnjem pobedniku kategorije New Sounds of Europe Bedwetters.

Internetna strana www.mtvema.com čeka na vašu posetu i na vaše glasove!!!

MTV-jeve Europe Music Awards 2008 nezadrživo se približavaju



Poznati su nominovani za kategoriju Best Adriatic Act

Liverpool Echo Arena u Liverpoolu, evropskoj prestonici kulture, 6. novembra 2008. godine ugostiće megaspektakl Europe Music Awards (sponzori su edc by Esprit i Sony Ericsson), koji će već četvrtu godinu zaredom imati dinamičan i nepredvidiv jadranski puls.

Za nagradu u kategoriji Best Adriatic Act boriće se JINX, LAKA, LEELOOJAMAIS, MARČELO i T.B.F. , a ko će naslediti prošlogodišnjeg pobednika Van Gogha, glasanjem ćete odlučiti VI!

Posle Siddharte (koja na iznenađenje mnogih ove godine nije nominovana), Aleksandre Kovač i Van Gogha, ove godine ćemo dobiti novog pobednika u kategoriji Best Adriatic Act. Muzičkoj i medijskoj javnosti, izdavačkim kućama i gledaocima MTV Adrije u avgustu je bio posredovan popis od pedeset izvođača koji su proteklih godinu dana na ovaj ili onaj način obeležili regionalnu muzičku scenu i na osnovu glasova izabrano je pet onih koju su najviše puta predloženi.

Od ponedeljka, 8. septembra, pa sve do nedelje, 12. oktobra, sudbina o pobednicima biće u rukama gledalaca MTV Adrije koji će glasati za svoje favorite putem internetne stranice www.mtvadria.com, www.mtvema.com i putem SMS glasanja (detalji slede).

Regionalni pobednik će u Liverpoolu, naravno, biti ovenčan nagradom u kategoriji Best Adriatic Act, a osim toga sa ostalim pobednicima će konkurisati za konačnu pobedu u kategoriji Europe's Favourite.

Hrvatska grupa JINX, posle šest godina, 2007. godine veličanstveno se vratila na scenu sa albumom Na zapadu, koji je zasigurno jedan od najboljih i najdorađenijih pop proizvoda prošle godine, što su samo još i potvrdili video spotovima "Na zapadu", "Na čemu si ti" i aktuelnim "Pored mene", kao i gomilom koncerata.

Najveće iznenađenje ove godine predstavlja predstavnik Bosne i Hercegovine, LAKA, koji je ove godine svoju državu zastupao na izboru za Pesmu Eurovizije u Beogradu i gde je svojom pojavom i muzikom očarao ceo svet. Svoj prvi album izdao je pre dalekih deset godina, a široj javnosti je na sebe skrenuo pažnju prošlogodišnjim izdanjem "Zec", istoimenim hitom i neobičnim video spotovima, a posebna poslastica su njegovi koncertni nastupi.

Slovenački LEELOOJAMAIS bili su među prvim nominovanim u kategoriji Best Adriatic Act po zasluzi albuma Nextasy, a prošle godine su scenu oduševili urbanim albumom Country Club Music, novom (sada već bivšom) pevačicom Christine, odličnim video spotom za pesmu "Part of Me" i saradnjom sa Aleksandrom Kovač u pesmi "Mi". Na silno veselje mnogih ponovo im se pridružila originalna pevačica Lara Love i mnogi su mišljenja da je ova godina godina Leeloojamais.

Najperspektivniji i najpronicljiviji srpski hip-hoper MARČELO takođe je stari poznanik MTV Adrije, iza sebe ima dva albuma, a novi "Treća strana medalje" trebalo bi uskoro da stigne do publike. Na sebe je skrenuo pažnju pre svega drugim albumom "Puzzle Shock!", na kojem se predstavlja sa socijalno kritičkim tekstovima i dinamičnom muzičkom pratnjom. Da li će Srbija po njegovoj zasluzi slaviti već treću godinu zaredom?

T.B.F. (ili The Beet Fleet, kako vam je draže) jedna su od najviše cenjenih, poštovanih i popularnih hrvatskih grupa koja je već odavno prešla granice hip-hopa i danas se pominje u istom dahu sa kultnim The Roots. Njihov aktuelni album nosi ime "Galerija Tutnplok", a gledaoce su već očarali spotovima "Smak svita", "Đita" i "Lud za njom", pa se mnogi pitaju – da li je došlo vreme da se višekratni dobitnici nagrade Porin ovenčaju i MTV-jevom nagradom?

O svemu tome, naravno, svojim glasovima odlučujete samo i pre svega VI, gledaoci MTV Adrije.

Dino Dvornik umro u snu

U Zagrebu je preminuo Dino Dvornik, poznati hrvatski pevač i glumac, sin Borisa Dvornika. Hrvatski mediji prenose da ga je u krev...

U Zagrebu je pod još uvek nepoznatim okolnostima preminuo Dino Dvornik (44), poznati hrvatski pevač i glumac, sin Borisa Dvornika.

“Umro je Dino. Ne znam kako, ne znam od čega. Ne znam je li imao srčani ili moždani udar. Znam samo da ga više nema”, gušeći se u plaču rekla je Danijela, supruga Dina Dvornika, a prenosi "Jutarnji.hr".

Baš ništa danas nije upućivalo, kako je kazala njegova supruga, na to da se “tata fanka u Hrvata”, kako su ga zvali njegovi prijatelji muzičari i brojni poklonici, više nikada neće probuditi.

Danijela i Dino zajedno su legli u subotu uveče, a ona se u nedelju digla i tiho izašla iz sobe, ne budeći ga. Kada je nekoliko sati kasnije ipak došla u spavaću sobu kako bi ga probudila, shvatila je da Dino više nikada neće otvoriti oči.

Sudeći prema prvim nezvaničnim informacijama iz izvora bliskih istrazi, Dino je pronađen u krevetu modre glave. Policija je u sobi pronašla veću količinu različitih tableta za odvikavanje od droge kao i terapiju za Hepatitis C, piše "Jutarnji.hr"

Njegovo mrtvo telo, zajedno s označenom policijskom kesicom punom tableta, odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti.

Budući da je istražnim organima od ranije bilo poznato da se Dino lečio od zavisnosti od heroina, sumnja se da je umro od predoziranja tabletama. Naime, kako su objasnili izvori "Jutarnjeg", izgled Dvornika posle smrti odgovarao je osobi koja je uzela preveliku količinu tableta ili droge.

U nedelju popodne ispred stana Dvornika nalazila se policija koja je vršila uviđaj, prenosi Indeks.hr. Portparol zagrebačke policije Aleksandra Ljuba takođe je potvrdila vest o Dinovoj smrti.

Uzrok smrti trebao bi da bude poznat nakon obdukcije. Nešto posle 16 sati u Dinov stan došao je i istražni sudija, dok su u 16.45 Dinovo telo odvezla mrtvačka kola.

Dino Dvornik poslednjih dana navodno je bio jako opterećen svojim novim albumom jer je strahovao da ga publika neće dobro primiti i bio je zbog toga jako zabrinut. O tome je sa suprugom Danijelom razgovarao sinoć pre spavanja pre nego što je zaključio: "Idem leći, dosta mi je svega. Možda bi bilo najbolje da umrem, možda će mi se CD tada bolje prodavati".

Dino Dvornik je pre samo desetak dana proslavio svoj 44. rodjendan, a za sobom je ostavio suprugu Danijelu i kćer Ellu, majku Dijanu i brata Deana.

Dino Dvornik je poznati hrvatski pevač i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika, koji je nedavno preminuo. Rođen je 20. avgusta 1964. godine u Splitu.

Kao dete glumio je u seriji "Naše malo misto", a nakon toga u još nekoliko dečjih filmova i serija.

Pohađao je muzičku školu od koje je kasnije odustao. Muzičku karijeru započeo je sa 17 godina, kada je s bratom Dejanom osnovao band "Kineski zid" i snimio prvu funky ploču u hrvatskoj diskografiji.

Među publikom u Srbiji Dvornik će ostati upamćen po hitovima "Ti si mi u milsima" "Manijak", "Osećam te jako", "Slon" i "Afrika", a poslednji put odabrani su mogli da ga čuju na proslavi Nove godine 2008. u restoranu "Ruski car", gde je nastupio sa Oliverom Mandićem. To je bio prvi njegov nastup u Beogradu, od raspada bivše države.

Dvornik je trebalo da učestvuje u VIP Veliki Brat, ali je u poslednjem trenutku odustao zbog nereda koji su izbili posle proglašenja nezavisnosti Kosova.


Na Zagreb-festu debitovao je 1988. godine sa pesmom "Tebi pripadam" i osvojio nagradu za najboljeg debitanta.

Za pesmu "Afrika" 1996. godine osvojio je nagradu "Porina", a 1997. godine istu nagradu za album "Enfant terrible". Godine 1998. dobio je ovo priznanje za album "Vidi ove pisme" kao najbolji kompilacijski album.

Sa Danielom Kuljiš Dino se oženio 1989. godine, a u narednom periodu bio je na udaru medija zbog svoje zavisnosti o raznim drogama, što je na kraju i sam priznao.

Pevač je 2004. godine u filmu "Ta divna splitska noć" glumio narko bosa, a iste je godine postao prva hrvatska zvezda koja je počela da piše blog, da bi mu se uskoro u tome pridružile supruga i ćerka.

Dino je u oktobru, posle šest godina pauze, trebalo da objavi novi album pod nazivom "Pandorina kutija", a svi koji su čuli novi materijal prognozirali su mu veliki povratak na hrvatsku muzičku scenu.

Osim po muzici, hrvatskoj publici Dino i njegova porodica poznati su i kao akteri rijaliti šoua "Dvornikovi" koji se prikazivao na televiziji. Ostvario je i zapaženu ulogu u filmu "Ta divna splitska noć" Arsena Antona Ostojića.

Sunday, September 7, 2008

Goga: konačno srećna u ljubavi

Pevacica Goga Sekulić ovih dana se može pohvaliti ne samo svežim pesmama već i novim muškarcem, sa kojim je napokon našla sreću. Folkerka, međutim, još ne želi da stane na ludi kamen kao što su to do sada uradile mnoge koleginice sa estrade.

Nije mi cilj da se udam pa da se nakon mesec dana razvedem. Mislim da je ipak bolje da čovek pre braka dobro upozna svoju drugu polovinu, pa da tek onda počne da razmišlja o ozbiljnijim stvarima” -izjavila je Goga. Bez obzira na sve, pevačica ovih dana cveta od zaljubljenosti pored, kako sama kaže, muškarca svog života, zasad nepoznatog široj javnosti.

Motorkom na Selmu!!!


Izvesni Mevludin Kadrić napao pevačicu Selmu Bajrami motornom testerom u diskoteci „Lirik“ kraj Tuzle

Bosanska folkerka Selma Bajrami našla se na meti očigledno psihički obolelog čoveka, koji je usled napada šizofrenije uleteo u diskoteku s motornom testerom sa namerom da „secira“ pevačicu. Ceo slučaj je podigao veliku prašinu u medijima, pa se Selma na neko vreme povukla sa scene kako bi se oporavila od svega. Naime, sve je počelo kad je Mevludin Kadrić, izbeglica iz Podrinja, prošao preko parkinga kluba, koji je takođe „osiguran“, i na zadnji ulaz, koji je bio otvoren za slučaj požara ili druge krizne situacije, ušao u diskoteku.

Kad je video Selmu, upalio je testeru, da bi potom ljudi uz vrisku počeli da beže od psihopate. Nastao je stampedo, a napasnik je potrčao prema bini i na dva metra od nje je ustreljen. Na Mevludina je, naime, pucao radnik obezbeđenja diskoteke Mehmed Saletović, ranio ga u nogu i time ga onemogućio da ostvari bolesnu nameru. Ubrzo posle toga stigle su ekipe policije i Hitne pomoći, a Kadrić je uz jaku policijsku pratnju sproveden u zatvorsku bolnicu u Tuzli. Interesantan podatak je i taj da je su na zaplenjenoj testeri pronađeni tragovi krvi i analiza uzoraka je u toku. Postoje osnovane sumnje da je Kadrić već napao nekog, čemu u prilog govore i tragovi na testeri, ali policija ne želi da daje informacije o tome pre rezultata DNK analize. Selma je poprilično šokirana napustila diskoteku i neće raditi još neko vreme.

- To je strašno, nešto što sam mogla da vidim samo u horor filmovima. Trebaće mi dosta vremena da zaboravim unezvereno lice tog bolesnika - kaže Selma.

Komandir policije: Zatvor ili psihijatrija

Alen Redžović, komandir iz policijske uprave Tinja kraj Tuzle, na čijem se području desio incident, potvrdio nam je da je Kadrić pokušao fizički napad na pevačicu i da ga je u tome sprečilo obezbeđenje diskoteke „Lirik“. Protiv radnika obezbeđenja Saletovića se takođe sprovodi istraga kako bi se ispitala prekomerna upotreba sile. Nakon što veštaci i psiholozi obave svoje deo posla, biće poznato da li će protiv Kadrića biti podignuta optužnica za pokušaj ubistva ili će biti proglašen neuračunljivim i poslat na bolničko lečenje.

Kreće turneja


Lepa Brena se baš bacila na promociju veoma uspešnog „povratničkog“ albuma „Uđi slobodno“, pa već za koju nedelju kreće na veliku solističku turneju. Prema rečima Brenine PR službe, velika turneja ove pevačice najpre bi obuhvatila koncerte u svim većim mestima na prostoru cele bivše Jugoslavije. Zatim će sa muzičkim hepeninzima nastaviti po Balkanu. Godišnji odmor i letovanje folkerka je iskoristila da sa svojom porodicom uživa u letu, a ujedno njen tim vredno radi, tako da se uveliko spremaju datumi velikih koncerata koji će u vrlo kratkom roku biti službeno objavljeni. Turneja će biti obeležena novim albumom „Uđi slobodno“, koji će Brena promovisati svojoj publici i u raznim državama po Evropi.

Thursday, September 4, 2008

Dado Polumenta Kafa Espreso


Ladies and dame, vjerovali ili ne
Dado Polumenta i Kejd

Nije Ana, nije Marija
a nije ni Ana Marija

Nekad sam bio tvoj
bila si mi sedmo nebo
sada si zivo zlo
sto nikada nisam treb'o

A drugovi kazu svi
ma pogledaj na sta licis
da sluti na dobro to
sta od sebe cinis

Ref.
I zato sam cu uci u kafe
subota je ludilo
ali ja cu naci separe
i odmah zvati te na broj

Alo djevojko, imam jedno mjesto
mislim da bi bila prava stvar
da se nadjemo pa da uz espreso
pokusamo opet biti par, beautiful

Opasno ludilo
bilo sve ti dati
bez obraza rekla si
ja idem, a ti pati

U mislima opet ti
ljubis me i ne branis
da vodim te bilo gdje
svuda ti mene pratis

Ref.

Ref.

Bivši Idol kao glumac



Jennifer Hudson je osvojila Oskara za svoj debi u filmu Devojke iz snova (Dreamgirls), pa nije čudno što i ostali bivši Američki idoli pokušavaju da dostignu isto.

Kevin Covais, koji glumi u novoj komediji pod nazivom College, rekao nam je da je oduvek sanjao da bude ispred kamere.

“Ovo je moj glumački debi. U Američkom idolu sam prvi put okusio šoubiznis. Morao sam da pokažem svoje pevačko umeće, ali oduvek sam isto tako voleo i da glumim.”

U filmu College, koji se trenutno daje u bioskopima, igraju i Drake Bell i Andrew Caldwell.

Wednesday, September 3, 2008

Beogradski Sindikat - Alal' Vera



(Flex)
Iz borbe sam se vratio,jači od kordona,cela ?????
Na čelu bataljona,do tronastog patrona,Dorćol,brate,Srbija,dinamita tona.
’ajmo čaše gore za sve bekrije iz kraja,alkohol je noćas moja prečica do raja.
Al’ polij malo po podu za ortake u grobu,aj pomoli se Bogu,za sve nacklije na dopu,
I dodaj brzo lozu za nervozu I cirozu da se prisetimo onih što su molili po nosu,
Da nazdravimo svima što su rokali u kosku,ortaci na Mardelju,vama čuvam zadnju pljosku,
A murija nek’ duva,ionako samo gudru čuva,dva-devet ceo trese matrica kad gruva,
Fejkeri me spaze k’o vrelinu iza ugla,gde krećem se ko panter,rima(?) opasan do zuba,
diVi čudo,????,samo pustila je muda,ne zna s’ kim se drka,umesto da šiBri preko puta,
Al’ biće njemu frka 357 kad proguta,i forenzičaru muka iz betona da ga čupa

Metak u cevi,migavac levi,uvek parkiran van propisa,pa pravac diskoteka,niko ne sme da me pretresa,
Kad snime da sam uš’o,odma’ muzika se gasi,DJ skida House ploču,zna se,piče Narodnjaci!
Paparaci samo klikću,tu su pičke sa estrade,Obezbedjenje radi sklekove,dok pucaju šamare,
Iako puno je k’o oko,silom ispraznim separe,care,’vamo čet’ri flaše,dodji juče po pare!
Kad opustim se malo,naravno,opalim rafal u plafon,interventna se zenta da udje jer sam naoružan k’o Rambo,
Ma moraće da zovu SAJ-evce ako misle mene da hapse,ili možda bolje žandare,jer ovi zečevi me se plaše.
I nema šanse da mi stave lisice,da me privode k’o da sam pajser,
Aj’ da vidim tog junaka što misli da će da mi uzme Šmajser,
Al’ sva sreća za te cavulje,idem da nađem moje lavove,
Al’ vratiću se kasnije,kad polupamo splavove.

(Ogi,Flex...)
Ref:
Svaki put kad gruva ’zika - Alal vera,Alal vera,
Svaki povod kad se cirka – Alal vera,Alal vera,
Šta ekipi uvek treba,zna se šta je naša mera,
Dok ne poljubimo patos – Alal vera,Alal vera. (x2)

(Ogi)
’ajde čaše svi u vis,nova tura je na mene,’ajde pevaljka na bis,samo muzika da krene,
Jer ona noćas leči svaku ranu što me peče,zapevajmo svi k’o jedan,alkohol da teče,
I ’ajmo sad da tapšemo,da zagrejemo dlanove,da lomimo kafane,potapamo splavove,
Jer ovaj ritam drma k’o da udara te struja,a ribe neka mešaju,svaka guza-bulja
Hoću havariju,svaka čaša,flaša,da je slomljena,polupani šankovi,u srči smo do kolena,
Zdravicu da čujem za sve moje ortake,da oteramo,daj,bre(?),cirkamo do zadnje banke,
Za probisvete,mangupe,za sve moje dangube,da birali su,ne bi mogli takve da ih sakupe,
Za kraljeve,kaldrme,za prosjake sa drumova,za sve ortake koji noćas kriju se od Pubova.
Za sve gazde klubova,u ime starih dugova stiže ekipa k’o uragan,mutnija od Dunava,
Što pare olupava samo da bi pucala,pa je mesec ove noći sav u rupama,
Više nema Djure Jakšića,salveta i poema,al’ u to ime gruva pesma Dorćolskih boema,
Mi se ponašamo bahato dok ne razvalimo lokal,šta će ko da pije?Ma daj još jedan bokal!

Ref x2

I kad vidiš me u kraju,odma’ reci – Alal vera.
I kad snimiš me na splavu,bolje reci – Alal vera.
Nemoj pričaš iza ledja,mojNe lerMa da te tera,
Bolje reci kada treba – Alal vera,Alal vera. X2

Tuesday, September 2, 2008

Britnina čudotvorna dijeta

Pevačica se ubrzano dovodi u formu dijetom od 1.200 kalorija dnevno, rekla je "zbogom" kafi i šećeru, i pet puta nedeljno vežb...

Pop princeza Britni Spirs najavljuje povratak "na velika vrata", kroz koja će proći sa znatno zategnutijom figurom.

Britni (26), koja je u poslednjih godinu dana prošla kroz psihičke probleme, bolesti zavisnosti, nagle promene težine, za časopis "OK" otkriva tajne svoje dijete.

Pevačica je za nekoliko nedelja skinula višak kilograma, koji je "nabacila" posle dva porođaja, i nastavila nezdravom ishranom.

"Očekuju me nastupi, pa sam morala da se vratim u formu. Pored treninga plesa, radim dosta aerobika, i dižem tegove. Pet puta nedeljno sam u sali za fitnes".

Pevačica je želela brze rezultate, pa je "batalila" zašećerene kafe za poneti, i prebacila se na režim ishrane koji dozvoljava samo 1.200 kalorija dnevno.

"Zvuči kao malo kalorija, ali stvar je u kombinovanju pravih namirnica. Ne pijem više ogromne kafe sa šlagom i čokoladom, ograničila sam unos kofeina i šećera. Ne prilazim šećeru, ne pijem ni voćne sokove. I voće je zabranjeno, osim avokada", kaže Britni.

"Unosim dosta proteina - za doručak omlet od belanaca, a za ručak ćureći hamburger. Jedem piletinu, lososa i dosta pirinča".

"Zdravija sam nego ikada"
, ponosno je izjavila Britni, čije zategnuto telo u bikiniju krasi naslovnu stranu časopisa "OK". Uz malo "Fotošopa", rezultat je zaista impresivan.

Lady GAGA otkriva svoje omiljene trenutke sa dodele VMA



Lady Gaga je nova na sceni i nedavno je objavila svoj singl “Just Dance”.

Razgovarali smo sa ovom Njujorčankom, koja nam je opisala svoje najdraže trenutke sa dodele Video Music Award.

"Moj najdraži trenutak sa dodele VMA je onaj kada se Britney pojavila sa zmijom. Čoveče, to je bilo dobro. Niko je nije nadmašio. Čekajte, ima još jedan, čini mi se da je to bio gitarista ili bubnjar grupe Rage Against the Machine. Kada se popeo na konstrukciju na pozornici... mislim da je bio pijan ili nešto slično. To je bilo odlično."

NE-Yo šokiran nominacijom



Ne-Yo je prilično nov što se tiče plesa u spotovima.

Ali on je otišao toliko daleko sa svojim koracima u spotu za pesmu Closer da su ga nominovali za Video Music Award, što ga je, kako sam kaže, prilično iznenadilo.

"Bio sam šokiran kada sam čuo da sam nominovan za Best Dancing in a Video. To je za Chrisa (Browna), a ne za mene. Zaista me je šokiralo. U pravom smislu reči. Naravno, to je bilo prijatno iznenađenje. Ali ipak ne mogu da se zamislim kako odlazim kući sa tom nagradom. Znate, u toj kategoriji su pravi plesači. Zasigurno ću biti tamo kako bih podržao onoga ko dobije tu nagradu, jer malo je verovatno da ću to biti ja."

Do saznanja hoće li Ne-Yo dobiti nagradu ili ne deli nas još samo šest dana. Ove godine će se održati već 25. dodela nagrada Video Music Awards. Ne-Yo je sa nama podelio svoje omiljene trenutke sa VMA.

"Ne sećam se tačno koja to dodela VMA bila, ali to je jedna od onih koju je vodio Mike Myers i na kojoj je on plesao 'river dance'. To je za mene bila najsmešnija stvar na svetu, to mi je jedna od najomiljenijih. Kako se zvao onaj tip koji je plesao? Patrick Flatley, da, da... to je bio Flatley. Njega je ismejavao. To je bilo da crkneš od smeha."

Monday, September 1, 2008

Gavin Degraw u borbi za savršenstvo



Album Gavina DeGrawa koji nosi njegovo ime izašao je u maju. I naravno, pevač je proveo poprilično vremena snimajući ga.

Ali, kao što nam je nedavno rekao, vreme utrošeno u borbi za savršenstvo ne može biti loša stvar.

“Često se dešava da što si duže u studiju i što više puta preslušavaš pesme, to si sve manje njima zadovoljan. Sve više razmišljaš o tome da si negde mogao da uzmeš drugu melodiju ili da dodaš neke uzdahe.”

Gavin DeGraw je krajem avgusta izveo neke od svojih najnovijih pesama u Memfisu, u Tenesiju.

Kirsten Dunst nije sa frontmenom MGMT



Kirsten Dunst voli momke iz bendova. Javno se zabavljala sa Johnnyjem Borrellom iz grupe Razorlight, ali dečko sa kojim nije izlazila je Andrew VanWyngarden iz grupe MGMT.

Njegov predstavnik za medije rekao je za NME.com da se on ne zabavlja sa glumicom, uprkos onome što piše u članku britanskog časopisa The Sun. Iako Andrew ne izlazi sa takvom premijom kao što je Kirsten Dunst, MGMT su u trci za nagrade. Njihov spot za pesmu ''Electric Feel'' nominovan je za nagradu Best Art Direction na 2008 MTV Video Music Awards.

Muslimanska omladina u Maleziji protestuje protiv Avril Lavigne



Prvobitno otkazan koncert Avrile Lavigne u Kuala Lumpuru, u Maleziji ipak će biti održan, a za posledicu će imati demonstracije ispred dvorane.

Kako piše NME.com, malezijska islamska stranka Pan Malaysian Islamic Party zahteva od omladine u ovoj zemlji da demonstrira ispred dvorane u kojoj će se održati koncert. Član ove stranke je rekao: “Ovakva vrsta koncerta ne uči mlađe generacije da budu uzorni građani, pošteni i takmičarski raspoloženi, već naprotiv, na njih utiče moralno i mentalno loše.”